¨

Hårfjerning av bikinilinje

Hårfjerning av bikinilinje

Ønsker du hårfjerning av bikinilinje?

Da kan vi Vanity Beauty Clinic hjelpe deg!

For å oppnå et godt resultat med hårfjerningen benytter vi oss av Soprano Ice Titanium som anses for å være Rolls Royce innen laserhårfjerning. Denne inneholder tre hoder i ett (Alexandrite,Diode og N-yag). Den er supereffektiv, og prosessen med hårfjerning går betydelig raskere enn noen annen laser på markedet for langvarig hårfjerning av bikinilinje. Laseren vi bruker har et innebygd kjølesystem som vil redusere ubehag.

Hvem kan behandles med laser?

Har du tykke og mørke hårstrå er det bedre egnet enn tynne og lyse hår. Dette fordi blondt og rødt hår har lite pigmenter i hårsekkene og kan derfor være vanskelig eller umulig og behandle. Grått og hvitt hår kan derimot ikke behandles med laser.

Hvor mange behandlinger må man ha?

Hvor mange behandlinger man må ha varierer fra person til person. Dette er avhengig av fargen på håret til personen som skal behandles og hvilken syklus håret befinner seg i når det skal bestråles. For de fleste holder det med 5-6behandlinger. Du må ikke nappe, vokse eller epilere 4 uker før du skal behandles. 

Påvirker laser huden?

Pigmentene i huden vil bli noe påvirket. Har du lys hud påvirkes det mindre enn om du har mørk hud. Det skal også nevnes at at i sjeldne tilfeller kan laser gi en lettere brannskade eller pigmentforandringer. Det er derfor viktig at du unngår å sole deg på området 2 uker før og 2 uker etter behandling. Selvbruningskrem skal heller ikke brukes.

Vii Vanity Beauty Clinic tilbyr også pakkepris som består av tre behandlinger av to områder som er et rimeligere alternativ enn om du velger enkeltvis.

Ønsker deg velkommen til vår klinikk!