¨

Gule tenner

Gule tenner

Tannbleking: En mulig løsning på gule tenner

Gule tenner kan være et estetisk problem for mange, men heldigvis er det effektive løsninger tilgjengelig. Tannbleking er en populær kosmetisk behandling som kan gi tennene dine en lysere og mer tiltalende farge.

Hva forårsaker gule tenner?

Gule tenner kan skyldes flere faktorer, som mat- og drikkevaner (kaffe, te, rødvin), røyking, aldring, og visse medisiner.

Tannblekingsprosessen

Tannbleking utføres ofte ved hjelp av et blekemiddel, vanligvis basert på hydrogenperoksid eller karbamidperoksid, som forsiktig bleker tennene.

Sikkerhet og sensitivitet

Det er viktig å sørge for at tannbleking utføres på en sikker måte. Noen kan oppleve midlertidig tannfølsomhet etter behandling.

Vedlikehold etter tannbleking

Vedlikehold er nøkkelen til langvarige resultater, inkludert god munnhygiene og unngåelse av mat og drikke som kan misfarge tennene.

Ofte stilte spørsmål om bleking av gule tenner

1. Hvor kan jeg bleke tennene i Oslo?

Det er mange klinikker i Oslo som tilbyr tannbleking, inkludert Vanity Beauty Clinic. Trykk her for å lese mer om vår behandling.

2. Hva er prisene deres for tannbleking i Oslo?

Vår pris er for tiden 2090 kroner, se prislisten her.

3. Hva koster bleking av tenner generelt?

Prisen avhenger av behandlingstype og klinikk, men det kan variere fra noen hundre til flere tusen kroner. Som regel koster en behandling ofte mellom 2000 og 4000 NOK.

4. Hvor lenge varer resultatene av tannbleking?

Varigheten kan variere, men vanligvis holder resultatene fra noen måneder til et par år, avhengig av kosthold og munnhygiene.

5. Hva er folks erfaringer med tannbleking?

Mange er fornøyde med resultatene, men erfaringer kan variere. Det er viktig med realistiske forventninger og god oppfølging. Det er ikke alt som lar seg bleke.

Risiko og bivirkning forbundet med tannbleking

Det er risiko forbundet med tannbleking. Trykk her for å lese mer om disse før du eventuelt bestiller time.