¨

CoolSculpting - verdt sin pris for sin effektivitet

Det er ingen hemmelighet at fettceller er mindre begeistret for kulde. Ved temperaturer ned mot frysepunktet dør fettcellene bare i løpet av én time. Det er slett ingen tilfeldighet at CoolSculpting er den mest effektive fettreduksjonsbehandlingen uten kirurgi. 

Hos oss i Vanity Beauty Clinic vil du bli møtt av erfarent helsepersonell med fokus på solide behandlinger med høy kvalitet.

Alle områder med overflødig fett kan behandles med CoolSculpting så lenge håndstykkene på maskinen er egnet. Vanlige områder er underliv, flanker,armer, innvendig- og utvendig lår og rygg.

Hvordan fungerer CoolSculpting?

Behandlingen utføres ved hjelp av CoolSculpting- maskin som festes på ønsket behandlingsområde og ved hjelp av et vakuum skilles fettvevet ut av kroppen. Området blir deretter avkjølt i ca. 8 minusgrader. Fettcellene brytes ned uten å skade omkringliggende celler.

Vi anbefaler som oftest mellom 2-3 behandlinger hver 4.-6. uke, avhengig av ønsket resultat.

CoolSculpting er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA).

Når merker man effekten?

De første tegnene på at fettcellene er i ferd med å forsvinne ses etter3-4 uker. Deretter skrumper de lokale fettområdene inn i løpet av de neste 3-4måneder.

Raskt og smertefritt

Erfaringsmessig varer en CoolSculpting- behandling fra 40-60minutter. Behandlingen er så godt som smertefri og du kan gå på jobb og trene samme dag.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke vår klinikk!