¨

CoolSculpting - verdt sin pris for sin effektivitet

CoolSculpting - verdt sin pris for sin effektivitet

Coolsculpting - Fettfjerning uten kirurgi

Opplever du at det er enkelte områder på kroppen der fettet ikke vil gi slipp? Hvordan fjerne magefetter det mange som lurer på. Noen ganger hender det at fettlagrene på kroppen er svært stae – uansett kosthold og trening. Ved slike tilfeller finnes det alternative måter å bli kvitt det overflødige fettet uten invasiv og risikofylt kirurgi. En av behandlingene for å fjerne magefett er kryolipolyse.

CoolSculpting bruker kulde til fettreduksjon på magen

CoolSculpting er en metode som bruker kulde til å fettreduksjon. Som du sikkert vet, er det ingen hemmelighet at fettceller er mindre begeistret for kulde. Ved temperaturer ned mot frysepunktet dør fettcellene bare i løpet av én time. Med tiden, vil kroppen selv rydde bort de døde fettcellene. Etter behandling med CoolSculpting kommer kroppens egne “ryddeceller” og fjerner de døde fettcellene. Dette er de samme cellene som ellers fjerner bakterier og virus i  kroppen. Du kan se på dem som dine små hjelpere.

CoolSculpting er en effektiv behandling med synlig effekt

Alle områder med overflødig fett kan behandles med CoolSculpting så lenge håndstykkene på maskinen er egnet. CoolSculpting fungerer like fint på kvinner som menn, og behandlingen skader heller ikke omliggende vev rundt behandlingsområdet. Det er viktig å merke seg at dette ikke er en slankebehandling. Istedenfor kan du se på det som en forming av kroppen kontur. Vanlige områder er mage, flanker,armer, innvendig- og utvendig lår og rygg.Vi kan også fryse fett under haken (dobbelthake).

Hos oss i Vanity Beauty Clinic vil du bli møtt av erfarent helsepersonell med fokus på solide behandlinger med høy kvalitet.

Hvordan fungerer CoolSculpting?

Behandlingen utføres ved hjelp av kryolipolysemaskin som festes på ønsket behandlingsområde og ved hjelp av et vakuum suges fettvevet opp i behandlingskoppen. Området blir deretter avkjølt til 2 - 8 minusgrader. For å skjerme deg mot kuldeskader, benyttes en kuldeduk som beskytter huden. CoolSculpting regnes i dag som en effektiv  behandlingen mot overflødig vekt om man ikke ønsker å gjøre kirurgiske grep.

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Vi anbefaler som oftest mellom 2-3 behandlinger hver 4.-6. uke, avhengig av ønsket resultat. Vi har derfor utarbeidet rimelige pakkepriser.

CoolSculpting er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA).

Hva er prisen for Coolsculpting?

Prisen på CoolSculpting i Oslo avhenger av hva som skal behandles. Prisen for enkeltområde koster 3000,- kroner. Vi har også en pakkepris på 3 behandlinger til 7000,- kroner, hvilket tilsvarer en rabatt på nesten 23 %. Det er mulig å behandle flere områder samtidig. For eksempel kan mage og armer behandles samtidig. Dersom det er flere områder på kroppen du ønsker å behandle med Coolsculpting vil prisen bli 3000,- kroner per område.

Du finner mer informasjon om hvordan du bestiller en time for CoolSculpting her

Når merker man effekten av CoolSculpting?

De første tegnene på at fettcellene er i ferd med å forsvinne ses etter 3-4 uker. Deretter skrumper de lokale fettområdene inn i løpet av de neste 3-4 måneder. Effekten etter CoolSculpting kan også variere. Noen velger å utføre dobbel behandling samme dag, dvs. behandle mage og lår samtidig. Ved enkel behandling vil du kunne se en reduksjon i fettet på 20-40%. Har du gjort flere behandlinger kan så mye som 80% bli minimert og fjernet etter CoolSculpting. Vær likevel obs på at individuelle resultater må alltid påregnes.

Behandlingen er for de fleste fullstendig smertefri. Mange liker å bruke tiden under CoolSculpting til avslapning, f.eks. ved å lese nyheter eller se på serier.

Viktig å legge merke til at effekten av CoolSculpting vil kun være varig forutsatt at du klarer å holde samme vekten som du har når du gjennomgår behandlingen. Går du opp i vekt som følge av endringer i kostholdet eller lite mosjon, risikerer du at samme fettansamling oppstår på nytt. Utenom det vil fettet som fjernes fra CoolSculpting være borte for alltid. Det er derfor opp til deg å holde på resultatet.

Coolsculpting er en behandling som kan kombineres med andre behandlinger, for eksempel elektromagnetisk kroppsforming eller HIFU.

Raskt og smertefritt

Erfaringsmessig varer en CoolSculpting- behandling fra 40-60minutter. Behandlingen er så godt som smertefri og du kan gå på jobb og trene samme dag. Noen opplever at det kan føles litt rart når sirkulasjonen kommer tilbake til området som har blitt behandlet igjen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke vår klinikk! Trykk her for å bestille time.

Hvem kan ikke ta Coolsculpt behandling?

Dersom du er mindreårig, gravid, ammende, har kroniske lidelser, kryglobulemi eller paroksysmal kuldehemoglobinuri, nyre, hjerte eller leverfeil kan du ikke ta behandling.

Risiko og bivirkning

Coolsculpting er en trygg behandlingsmetode når den utføres av kvalifisert helsepersonell. Studier har vist at kryolipolyse er et pålitelig og trygt alternativ til mer invasive behandlinger som fettsuging med kirurgi. Vanlige bivirkninger er vanligvis milde, og kan inkludere smerte eller redusert følelse i behandlingsområdet, men disse avtar vanligvis raskt. Sjeldne bivirkninger inkluderer frostskader og paradoxical adipose hyperplasia (PAH). Sannsynligheten for PAH er imidlertid ekstremt lav, ifølge en studie publisert i Aesthetic Surgery Journal i august 2021, med en statistisk sannsynlighet på mellom 0,05% - 0,39%. For å minimere risikoen og oppnå de beste resultatene, er det viktig å velge en behandler med ekspertise og erfaring innen Coolsclpting.