¨

Behandling for hårtap

Behandling for hårtap

Vurderer du behandling for hårtap? I dag finnes det flere alternativer tilgjengelig. Her på Vanity kan vi tilby behandling for hårtap av ulik grad – både for kvinner og menn. På medisinsk heter sykdommen for hårtap “androgen alopeci", og rammer flere menn enn kvinner.

Hårtap er noe som rammer rundt 75% av menn i løpet av livet. For mange oppleves det ubehagelig å føle på at de ser eldre ut enn de er, og for mange kan det bli en vane å benytte hodeplagg til enhver tid. Omtrent 5% av gutter vil oppleve at håret begynner å minske i allerede 20-årene. For mange oppleves dette som en stor psykisk påkjenning, men heldigvis finnes det alternativer for å bedre situasjonen.

Behandling for hårtap med mesoterapi

Mesoterapi HAIR består av kopperpeptid, koffein, stamceller fra planter, B-vitaminer, aminosyrer og hyaluronsyre. Ingrediensene jobber både for å forhindre ytterligere hårtap, samt stimulerer til økt hårvekst.

Denne formen for behandling er gjerne rettet mot mindre hårvekst, som ved tynning av hodebunn, skjegg eller øyenbryn.

Les mer om hvordan mesoterapi hjelper mot hårtap

Behandling for hårtap med dermapen (4)

Microneedling er noe som i dag benyttes til en rekke formål, også til hjelp med hårtap. Under en Dermapen behandling er det mulig å benytte PRP som serum. Ved å tilføre blodplater fra ditt eget blod som inneholder vekststoffer, stimuleres også stamcellene i hårrøttene, som gir økt hårvekst. Vi bruker ikke microneedling til behandling av hårtap, vi injiserer enten PRP, HAIR DENSITY eller mesoterapi HAIR. Avsnittet bør skrives om.

Les mer om behandling for hårtap med Dermapen

Behandling for hårtap med PRP

I behandling med PRP injeksjoner benyttes blodplatenes vekstfaktorer til å hindre hårtap og stimulerer til økt hårvekst. Når vi benytter PRP til behandling for hårtap, injiseres PRP direkte i hodebunnen ved det utsatte området.

Det er viktig å være klar over at ikke-kirurgiske behandlinger for hårtap ikke vil være til hjelp på hårsekker som har sluttet produksjonen av hår.

Les mer om PRP mot hårtap her

Fra tidligere er det kjent at det mannlige kjønnshormonet, dihydrotestosteron, er en medvirkende årsak til hårtap hos menn. Hormonet fører til at hårsekken blir tynnere og færre over tid. I mange tilfeller vil hårtapet først vise seg i form av at vikene blir mer synlige, samt at håret på toppen av hodet begynner å tynnes ut, noe som etter hvert vil forme seg til det som for mange er kjent som “måne”.

Ved å bestille en konsultasjon hos oss kan vi hjelpe deg å sette opp et behandlingsløp som hjelper deg å få kontroll på hårtapet.

Det er viktig å la seg merke at behandling for hårtap vil kreve gjentatte behandlinger for et optimalt resultat. Det er også viktig å la seg merke at behandlingen ikke er uten risiko og bivirkninger. Les mer om dette på behandlingssidene.