¨

Aquagold

Aquagold

Aquagold

Ønsker du å oppnå en strålende og ungdommelig hud? Aquagold-behandlingen er den siste banebrytende innovasjonen innen hudpleie som har tatt skjønnhetsverdenen med storm. Ved hjelp av mikroinjeksjoner med nåler i 24 karat gull, kombinerer Aquagold flere kraftige ingredienser for å gi deg en jevnere, sunnere og mer strålende hud. Behandlingen er effektiv for deg som plages av tørr og fet hud.

Hvordan Fungerer Aquagold?

Aquagold-behandlingen er designet for å gi huden din en omfattende fornyelse gjennom subtile og skånsomme mikroinjeksjoner. Behandlingen utføres med et spesielt Aquagold-glass som inneholder en unik blanding av ingredienser, inkludert små mengder botox, mesoterapi med valg av refresh, antiox eller tight, samt skinbooster med hyaluronsyre og glycerol.

Nålene forårsaker et mikrotraume i overhuden som stimulerer kroppens repareringsceller til å produsere kollagen og elastin. I tillegg blir mesoterapien og skinboosteren levert ned i huden. Huden blir dermed tilført fuktighet, vitaminer og mineraler.

Aquagold-behandlingen kan redusere overflødig talgproduksjon og fet hud. Ved å balansere produksjonen av talg og sebum, hjelper Aquagold med å redusere ansiktssvette og etterlater huden din følelsen frisk og matt.

Risiko og Bivirkninger

Selv om Aquagold-behandlingen generelt anses som trygg, er det viktig å merke seg at individuelle reaksjoner kan variere. Noen milde bivirkninger kan inkludere rødhet, lett hevelse eller små blåmerker på injeksjonsstedene. Disse effektene avtar normalt i løpet av kort tid. Som med enhver medisinsk prosedyre, er det viktig å konsultere med en kvalifisert hudpleiespesialist før du gjennomgår behandlingen.