¨

Volumtap – hender

Tap av volum på hender

Vi kan hjelpe deg med å gjenopprette tapt volum på hender

Det sies at hendene avslører alderen din, og en av årsakene til de første aldringstegnene kan oppstå her. Vi vier hendene mye mindre oppmerksomhet enn ansikt og bryst, og hendene er dessuten svært utsatt for skadelige solstråler og fysisk påkjenning. De første aldringstegene som oppstår på hendene er tap av volum. I tillegg til tap av volum vil huden også bli tynnere på grunn av redusert produkasjon av kollagen. Når vi kombiner tap av volum og tynnere hud med vil blodårer og pigmentflekker bli mer synlige.

Aldringstegnene kan forebygges for å forhindre at de blir tydeligere, og i mange tilfeller kan de få tilbake sin ungdommelige look.

Begge behandlingene innehar risiko for vanlige og sjeldne bivirkninger. Trykk på linkene neden for å lese mer om disse før du eventuelt bestiller time hos oss.

Behandlinger mot tapt volum på hender

Pluryal Skinbooster er en hyaluronsyrebehandling som bidrar til å opprettholde fuktbalansen og stimulere produksjonen av kollagen. Behandlingen bidrar til motvirke aldringstegn og gir huden frisk glød.

Pluryal Volume er en myk hyaluronsyrefiller som kan injiseres på baksiden av hånden. Filleren har et høyt innhold av hyaluronsyre som er tverrbundet og stabilisiert med BDDE. Filleren har god varighet, og binder fuktighet samtidig som den bygger volum.