¨

Volumtap

Volumtap

Når vi blir eldre får vi et volumtap i ansiktet som er forårsaket av at fettlaget og "fettputene" som finnes i overalt i ansiktet krymper. I tillegg til at fettlagene synker, blir også skjelettet i ansiktet vårt mindre med alderen. Det sies at ansiktet går fra "ungdommens trekant" til "alderdommens pyramide". Det varierer fra person til person hvor mye volum man mister, og når dette skjer. Individuelle faktorer som spiller inn er sol, røyk og usunn livsstil. Tap av volumtap i ansiktet kan derfor gjøre at man føler at man ser eldre ut, i tillegg til at huden føles slappere og mer rynkete.

Hva kan hjelpe tap av volum i ansiktet?

Fillerbehandling med hyaluronsyre er en svært effektiv måte for å gjenopprette volumtap i ansiktet, og kan brukes mot alt fra dype furer, små overfladiske rynker til nesten en komplett redefinering av ansiktet.

Filler er en gele som består av hyaluronsyre (HA-filler) som finnes naturlig i huden. Den fungerer som et naturlig reisverk som gir huden volum, spenst og fukt. Fra 25-års alderen går produksjonen av hyaluronsyre ned, og det er en medvirkende årsak til tap av volum. Ved å injisere HA-filler i huden kan vi gjenopprette hudens tap av volum, minimere rynker, folder og gjenvinne spenst. Kvinner får også ofte smalere lepper med alderen.

Under en konsultasjon vil våre kosmetiske sykepleiere først gjøre en vurdering av hvilke områder som mangler volum, og deretter gi deg en anbefaling på hvilken behandling som vil passe akkurat deg. Du kan lese mer om noen av behandlingene vi tilbyr ved å trykke på linken nedenfor.

Vanity opplyser at det er risiko forbundet med alle våre behandlinger. Det er viktig at du setter deg inn i disse ved å trykke på lenkene ovenfor før du eventuelt bestiller time.