¨

Tørre hender

Tørre hender

Vi har effektive og skånsomme behandlinger mot tørre hender

Huden på hendene er like utsatt som ansiktet og kroppen. Med årene vil huden miste volum, bli tynnere og produksjonen av kollagen og elastin reduseres. Linjer og blodårer blir mer synlig, og hendene ser tørrere ut. I tillegg kan hyppig håndvask og mye bruk av antibac føre til ru og sprukne hender, da det fjerner litt av hudens naturlige barriere. Kombinerer vi dette med enten kald vinterluft utendørs, eller tørr luft innendørs, har du den perfekte oppskriften på tørre hender. Mange opplever tørre hender som skjemmende, og søker derfor kosmetiske behandlinger for å redusere problemet.

På Vanity Beauty Clinic møter du autoriserte og erfarne behandlere med god kompetanse på hud. Vi har flere behandlinger som kan passe for deg og din hudproblematikk. Det kan være vanskelig for deg som kunde å vite hvilken behandling som passer for deg, så sett gjerne opp en konsultasjonstime.

Effektive og skånsomme behandlinger mot tørre hender

Pluryal Skinbooster

Pluryal Skinbooster inneholder store mengder hyaluronsyre som er stabilisert med glyserol. Skinboosteren tilfører huden masse fukt, og bidrar til å stimulere hudens kollagenproduksjon (kollagensyntesen). Hyaluronsyre er en viktig bestanddel av grunnsubstansen i bindevev, og finnes naturlig flere steder i kroppen (f.eks. som leddvæske, eller rundt eggcellene). Hyaluronsyre holder binder fuktighet slik at fuktbalansen gjenopprettes. Hendene vil dessuten oppleves som glatte og fyldige, og vil kunne få tilbake sin ungdommelige look. Behandlingen innebærer risiko for komplikasjon og bivirkning. Les mer om disse ved å trykke på linken nedenfor.

Hjemmeprogram

Klinikken fører et rikt utvalg av kremer som er skreddersydd til ulike deler av kroppen. Hvis du plages av tørre hender kan du snakke med en av våre kosmetiske sykepleiere for bistand.