¨

Svettebehandling på kropp

Svettebehandling for armhuler

Det finnes behandling for deg som plages av svetting under armene

Svetting er en av kroppens funksjoner som har til hensikt å regulere kroppstemperaturen. Vi er alle forskjellige, og noen svetter mer enn andre. Utskillelse av svette styres av det autonome nervesystemet, og særlig armhuler og håndflater kan påvirkes av psykologiske faktorer. Varme, stress og kosthold kan føre til plagsom og sjenerende svetteringer under armene.

Noen svetter mye uten å plages i det hele tatt, mens andre synes små svetteflekker er forferdelig. Svetting kan oppleves som en sosialt og plagsomt problem fordi det kan gi såkalte "svettepads" eller "svetteringer" under armene. Mange avstår av den grunn fra å bruke tettsittene klær. Det er dessverre ikke mye du kan gjøre på egenhånd annet enn å bruke antiperspirant med aluminiumklorid for å reduserer svettingen. Antiperspiranter er noe annet enn deodoranter, da deodoranter kun reduserer plagsomt svettelukt, og antiperspiranter også reduserer mengden svette.

Overdreven og plagsomt økt svetteproduksjon kalles hyperhidrose. Hvis problemet er lokalisert til armhulene kalles det hyperdriosis axillaris. Indikasjon for behandling med legemiddelet forutsetter at mulige årsaker til sekundær hyperhidrose har blitt utelukket. Dersom du plages av svetting under armene anbefaler vi at du tar kontakt med legen din for utredning.

Det er samtidig mulig å bruke legemiddelet til å redusere svetting uten at det foreligger diagnose, men det regnes som off-label bruk av legemiddelet og er ikke alminnelige anerkjent. I alle tilfelle er behandlingen ikke fri for risiko og bivirkning, og vi anbefaler at du setter deg grundig inn i disse.

På Vanity Beauty Clinic møter du autoriserte behandlere med betydelig kompetanse innen reduksjon av plagsom svetting.

Effektiv og skånsom behandling mot overdreven svetting

Vi kan effektiv og skånsomt behandle overdreven svetting under armene med et legemiddel som blokkerer nerveendene som sender signaler til og fra svettekjertlene. Det autonome nervesystemet får ikke "kontakt" med svettekjertlene, slik at svettesekretet vil opphøre. Individuelle resultater må påregnes, men de fleste opplever en drastisk reduksjon. Behandlingen forutsetter en individuell ordinering fra vår ansvarlige lege.

Behandlingen foregår ved at nevrotoksinet injiseres i strategiske områder under armene. Injeksjonene er nesten helt fri for smerte, og du kan gå direkte tilbake til daglige gjøremål. 

Maksimal effekt oppnås ca. 2 uker etter behandlingen, og har en varighet på ca. 4 - 6 måneder. Individuelle varighet må påregnes.

Send oss gjerne en e-post om du har spørsmål om reduksjon av svette!