¨

Svettebehandling på kropp

Svettebehandling for armhuler

Det finnes behandling for deg som plages av svetting under armene

Svetting er en av kroppens funksjoner som har til hensikt å regulere kroppstemperaturen. Vi er alle forskjellige, og noen svetter mer enn andre. Utskillelse av svette styres av det autonome nervesystemet, og særlig armhuler og håndflater kan påvirkes av psykologiske faktorer. Varme, stress og kosthold kan føre til plagsom og sjenerende svetteringer under armene.

Noen svetter mye uten å plages i det hele tatt, mens andre synes små svetteflekker er forferdelig. Svetting kan oppleves som en sosialt og plagsomt problem fordi det kan gi såkalte "svettepads" eller "svetteringer" under armene. Mange avstår av den grunn fra å bruke tettsittene klær. Det er dessverre ikke mye du kan gjøre på egenhånd annet enn å bruke antiperspirant med aluminiumklorid for å reduserer svettingen. Antiperspiranter er noe annet enn deodoranter, da deodoranter kun reduserer plagsomt svettelukt, og antiperspiranter også reduserer mengden svette.

Overdreven og plagsomt økt svetteproduksjon kalles hyperhidrose. Hvis problemet er lokalisert til armhulene kalles det hyperdriosis axillaris. På Vanity Beauty Clinic møter du autoriserte behandlere med betydelig kompetanse innen reduksjon av plagsom svetting.

Effektiv og skånsom behandling mot overdreven svetting

Vi kan effektiv og skånsomt behandle overdreven svetting under armene med botulinumtoksin. Dette er en toksin som blokkere nerveendene som sender signaler til og fra svettekjertlene. Det autonome nervesystemet får ikke "kontakt" med svettekjertlene, slik at svettesekretet vil opphøre. Du kan forvente en drastisk reduksjon. Behandlingen forutsetter en individuell ordinering fra vår ansvarlige lege.

Behandlingen foregår ved at botulinumtoksin injiseres i strategiske områder under armene. Injeksjonene er nesten helt fri for smerte, og du kan gå direkte tilbake til daglige gjøremål. 

Maksimal effekt oppnås ca. 2 uker etter behandlingen, og har en varighet på ca. 4 - 6 måneder. Individuelle resultater må påregnes.

Send oss gjerne en e-post om du har spørsmål om reduksjon av svette!