¨

Svettebehandling

Svettebehandling av hender

Det finnes behandling for deg som plages av svette håndflater 

Overdreven og plagsom økt svetteproduksjon i hendene kalles hyperdriosis palmaris. Tilstanden er ufarlig, men oppleves ofte som sjenerende og uhygienisk. Svette håndflater kan også ha en negativ innvirkning på arbeidsmulighetene, da det f.eks. kan bli utfordrende å holde verktøy med våte og klamme hender. Mange vegrer seg for sosiale sammenkomster hvor det er forventet at man skal håndhilse. Det samme gjelder situasjoner hvor man skal dele mus og tastatur eller spillkonsoller. Svettesekret styres av det autonome nervesystemet, og er en funksjon som har til hensikt å regulere kroppstemperaturen. Varme, stress og kosthold kan virke inn på hvor mye svette som kroppen slipper ut.

På Vanity Beauty Clinic vil du møte autoriserte behandlere med betydelig kompetanse på reduksjon av svette og klamme håndflater. Send oss gjerne en e-post om du har spørsmål om reduksjon av svette!

Effektiv og skånsom behandling mot svette håndflater

Palmar hyperhidrose kan effektivt og skånsomt behandles med botulinumtoksin. Toksinet vil blokkerer nerveendene som sender signaler fra og til svettekjertlene i håndflaten. Det autonome nervesystemet får ikke "kontakt" med svettekjertlene, slik at svettesekretet vil opphøre. Du kan forvente en drastisk reduksjon. Behandlingen forutsetter en individuell ordinering fra vår ansvarlige lege.

Behandlingen foregår ved at botulinumtoksin injiseres i strategiske områder i håndflaten. Injeksjonene er nesten helt fri for smerte, og du kan gå direkte tilbake til daglige gjøremål. 

Maksimal effekt oppnås ca. 2 uker etter behandlingen, og har en varighet på ca. 4 - 6 måneder. Individuelle resultater må påregnes.