¨

Solskader

Solskader

Det finnes hjelp å få dersom huden din har fått solskader som tørr og rynkete hud eller pigmentflekker.

Huden vår består totalt tre lag - overhud (epidermis), lærhuden (dermis), underhuden (subcutis). Mange jakter på den perfekte brunfargen i løpet av sommeren, men solstrålene har en stor påvirkningskraft på huden din. Faktisk er solstråler og røyk en av de viktigste årsakene til at rynker. UVA- og UVB stråler fra solen lager forandringer i underhuden (subcutis), og over tid fører dette til at huden blir tynnere og tørrere. De fleste furer og rynker er faktisk et resultat av solskader, og ikke alderdommen i seg selv. Aldrende hud vil også ha lavere produksjon av kollegaen, som fører huden blir mindre elastisk.

I mange tilfeller er solskader en kombinasjon av pigmentflekker og sprengte blodkar. Pigmentflekkene kan være forårsaket av at melaninproduksjonen kommer i ubalanse slik at det oppstår mørke flekker (hyperpigmentering) i ansiktet, halsen, brystet, armer og hender. Flekkene kommer av at melaninet har hopet seg opp. Hvis flekkene er røde kan det være forårsaket av sprengte blodkar (teleangiektasier) som ligger såpass overfladisk i overhuden at de skinner gjennom. Sprengte blodkar er helt ufarlige, men kan gi uønskede kosmetiske plager.

Behandlerne på Vanity Beauty Clinic har mye erfaring med behandling av solskadet hud. Vi har et betydellig utvalg av medisinske hudpleieprodukter, og skreddersyr et hudprogram til din hud. Vi fører merker som Elixir, MeLine, Dr. Schrammek og Environ.

Skånsom og effektiv behandling av solskadet hud

Pluryal Skinbooster mot tørr og rynkete hud

Vi kan motvirke deler av solskadene ved bruk av Pluryal Skinbooster. Behandlingen bidrar til å gjenopprette fuktblansen, og bidrar til en kollagensyntese som gir deg sterkere, fastere og glattere hud over tid.

IPL mot pigmentflekker og sprengte blodkar

IPL (Intense Pulsed Light) er en svært effektiv behandling mot hyperpigmentering som skyldes sol eller aldring (leverflekker). Behandlingen vil utjevning av hudtoner, og regnes av den grunn å være en trygg, effektiv og skånsom behandling av solskader. IPL er også effektiv mot røde kinn, ujevne hudtoner, strekkmerker, grove porer, fine linjer, rosacea, couperose og mer. IPL kan ikke behandle hyperpigmenteringen som skyldes hormonelle forandringer, f.eks. som melasma.

Mesoterapi med SHINE mot solflekker

SHINE består av virkestoffene vitamin C, kojinsyre, fytinsyre, pyrovinsyre og ekstrakter fra hvitmorbærplanten som aktivt reduserer ujevn pigmentering, jevner hudtonen, og tilfører glød. Fokusområdene for behandlingen er ansiktet, halsen og hender

Mesoterapi med RADIANCE mot Melasma

Mesoterapi med Radiance kan brukes mot melasma i tillegg til mørke ringer under øynene, hyperpigmentering på kroppen, eller PIH (postinflammatorisk hyperpigmentering). Mesoen inneholder aktive ingrendienser som transeksamsyre, glutation (aminosyre) og karonsin.

Risiko og bivirkning

Det er viktig å være klar over at det er risiko og bivirkning forbundet med alle våre behandlinger. Vi henviser til behandlingssidene nedenfor for utfyllende informasjon, og ber deg lese om disse før du eventuelt bestiller time.