¨

Slapp hud på hals

Slapp hud på halsen

Huden på halsen har ikke den samme kvaliteten som huden vi har i ansiktet på grunn av mindre kollagen. Kollagen er en type protein som er bygd opp av aminosyrer som har skreddersydde egenskaper for å opprettholde hudstruktur, spenst, glød og elastisitet. Allerede etter fylte 25 år vil  kollagenproduksjonen avta slik at huden mister en del av sin naturlige fuktighet. tterhvert som vi blir eldre, vil dermed huden på halsen bli slappere. Huden på halsen er tynnere og skjørere enn den vi har i ansiktet, og blir daglig utsatt for sol og bevegelser som fører til linjer og rynker. Aldersrelaterte forandringer kommer ofte til syne på halsen i form av fettansamlinger, rynker og slapp hud.

Vi kan tilby flere behandlinger for å redusere rynker og linjer på den ene siden, og stramme opp halsen på den annen.

  • Fettfjerning
  • Mesoterapi - TIGHT
  • Profhilo
  • Skinbooster
  • Dermapen

Det kan være vanskelig for deg som pasient å vurdere hvilken behandling som passer for deg. Det beste er derfor at du bestiller en konsultasjontime, slik at en av våre behandlere kan se på deg og huden din.

Skånsomme og effektive behandlinger

Fettfjerning med deoksykolsyre

Dersom den slappe huden er forårsaket av overflødig fett som trekker huden nedover, kan det være aktuelt å fjerne fettet med deoksykolsyre for å fjerne fettet. Deoksykolsyre har cytolisk effekt, og brukes for å redusere fettlaget på utsiden av platysmabåndene (submentalt fett). Deoksykolsyren ødelegger fettcellene permanent uten å skade andre celler. Behandlingen utføres med bedøvelse, og du må regne med å være nokså hoven i ca. 1 uke. Behandlingen må normalt utføres i flere omganger med 4-6 ukers intervaller. Det endelige resultatet er synlig ca. 8 uker etter avsluttet behandlingsregime. Behandlingen forutsetter en individuell ordinering fra vår ansvarlige lege. Behandlingen innehar risiko for bivirkning og komplikasjoner. Sett deg grundig inn i disse før du bestiller time.

Hudoppstramming med TIGHT

Dersom huden er slapp uten at det er mye submentalt fett, kan hudoppstramming med TIGHT være et alternativ. Virkestoffene i mesoterapien strammer opp huden, og er en populær behandling dersom man har fjernet fett. Behandlingen innehar risko og bivirkning slik dette er beskrevet på behandlingssiden.

Hudoppstramming med Profhilo

Profhilo er en biomodellerende skinbooster som tilfører huden fuktighet i tillegg til å øke produksjonen av elastin og kollagen. Profhilo er en prisvinnende behandling som innholder hele 64 mg / 2 ml hyaluronsyre. Hyaluronsyren er termisk tverrbundet, dvs. den er fri for BDDE og svært tyntflytende i konsistensen. Dette gjør den svært godt egnet til vanskelige områder som hals, armer og hender. Behandlingen bør gjennomføres to ganger med 4 ukers mellomrom, deretter en en eventuell vedlikeholdsbehandling hver 2. måned. Profhilo kan brukes for å tilføre fukt og glød til ansikt, hals eller bryst. Det gir en lett reduksjon av rynker og oppstramming, samt bedre spenst. Behandlingen egner seg for deg som opplever slapp hud på grunn av tap av elastisitet eller fuktighet. Merk at behandlingen innebærer risiko for uønskede bivirkninger. Les mer om disse på behandlingssiden før du eventuelt bestiller time.

Hudoppstramming med Dermapen (Microneedling)

Dermapen (Microneedling) er et apparat med mange små sterile engangsnåler som lager små mikrokanaler i huden. Dermapennen kan justere lengden fra 0,25 - 3,0 mm. Ved å endre lengden kan vi behandle hudlag med ulik tykkelse. Behandlingen skaper et et kontrollert mikrotraume i huden som øker hudens kollagenproduksjon når hudens helbedringsprosess settes i gang av seg selv. Huden stimuleres til å reparere seg selv. En behandling med Dermapen kan kombineres med et serum, f.eks. PRP eller Mesoterapi - TIGHT, som trekkes godt ned i mikrokanalene. Behandlingen kan stramme opp løs og slapp hud på halsen, i tillegg til at den er effektiv på akne, aknearr og annen hudproblematikk som store porer, strekkmerker, linjer og rynker. Normalt er det nødvendig å utføre 4-6 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom for å oppnå ønsket resultat. Les mer om mulig risiko og bivirkning inne på behandlingssiden før du bestiller time.