¨

Rynker og linjer i ansiktet

Linjer og rynker i ansiktet:

En aldrende hud kjennetegnes av rynker og linjer i ansiktet. Rynker er en fordypning i huden og en helt naturlig del av det å bli eldre. Rynkene oppstår dersom huden blir tynnere og mister selastisitet. Vi skiller mellom dynamiske og statiske linjer og rynker.

Dynamiske linjer oppstår når musklene under huden trekker seg sammen, for eksempel når vi smiler. Disse kalles også mekaniske rynker ettersom de oppstår ved bevegelse i ansiktet som fører til at huden folder seg. Dette er for eksempel rynker i pannen, rynker mellom og på siden av øynene.

Statiske linjer er linjer som forblir synlige når musklene er i ro, og oppstår over tid av dynamisk aktivitet, ved tap av fukt, spenst og elastisitet.

Vanity tilbyr en rekke behandlinger mot linjer og rynker i ansiktet, og disse deler vi opp i følgende kategorier:

  • Injeksjonsbehandlinger
  • Laserbehandlinger
  • Hudbehandlinger
  • Kremprogrammer

Det er risiko forbundet med enhver behandling. Det er derfor viktig at du leser grundig om disse ved å trykke på lenkene nedenfor før du eventuelt bestiller time.

Injeksjonsbehandlinger mot linjer og rynker

En mye anvendt metode for å redusere synligheten av rynker, er bruk av ulike injeksjonsbehandlinger. Det er viktig å merke seg at effektiviteten av injeksjonsbehandlinger mot rynker vil variere avhengig av personens individuelle hudtype og graden av rynker og fine linjer som skal behandles.

I Vanity Beauty Clinic tilbyr vi flere ulike behandlinger for rynker og linjer i øvre, midtre, rundt øynene, eller nedre delen av ansiktet. Det er ingen krise om du bestiller feil, da vi alltid kan endre bestillingen på timen. Vi hjelper deg å finne den injeksjonsbehandlingen mot rynker og linjer som er best egnet for deg. 

De vanligste formene for injeksjonsbehandlinger mot rynker 

Muskelavslappende behandling er en mye brukt injeksjonsbehandling mot rynker i ansiktet.  Dette virker ved å midlertidig lamme musklene som forårsaker rynker, noe som gjør at rynkene blir mindre synlige. Behandlingen tar vanligvis bare noen få minutter å gjennomføre og resultatene kan vare opptil 3-4 måneder. 

En annen populær form for injeksjonsbehandling mot rynker er hyaluronsyre. Denne formen for injeksjoner brukes til å fylle ut dype rynker og gi huden et fyldigere utseende. Hyaluronsyre er en naturlig forekommende substans i kroppen som bidrar til å hydrere huden og gi den volum. Resultatene av hyaluronsyre injeksjoner kan vare opptil 6-12 måneder. 

Behandlingene kommer ikke uten risiko og bivirkning. Les mer om disse på behandlingssidene.

Muskelavslappende injeksjon 

Ansiktsskulpturering med hyaluronsyre 

Injeksjonsbehandlinger mot rynker som vi tilbyr

  1. Muskelavslappende behandling (Behandling av dynamiske linjer rundt øynene og øvre delen av ansiktet)
  2. Ansiktsskulpturering med filler - (statiske linjer mellom øynene, marionett eller nasolabiale linjer)
  3. Profhilo og Pluryal Biosculpture - (hudoppstramming og fuktbehandling, og motvirker linjer i nedre delen av ansiktet).
  4. Skinbooster - (fuktbehandling - bidrar til å gjenopprette volumtap og elastisitet)
  5. Dermapen - (Mikrotraume som stimulerer til økt produksjon av elastin, hyaluronsyre)

De fleste behandlingene kan kombineres - f.eks. vil en rynkebehandling i øvre del av ansiktet fungere svært godt i kombinasjon med profhilo som behandler midtre og nedre del av ansiktet. Dette gir en helhet behandling av hele ansiktet.

Flere av behandlingene kan også kombineres med laserbehandlinger.

Laserbehandlinger mot linjer og rynker

Laserbehandlinger er svært populære som anti-age behandling av linjer og rynker i ansiktet. Vanity Beauty Clinic bruker kun kvalitetslasere fra Alma Lasers, og vi har et nært samarbeid med levandører slik at vi alltid er oppdatert over utviklingen i bransjen. Som pasient vil du derfor være i trygge hender.

  1. Hudoppstrammende laserbehandling (hudoppstrammende behandlinger kommer både med og uten nedetid)

En sterkere behandling gir bedre resultater, men ulempen er nedetid / tilhelningstid. Vi har samtidig en skreddersydd foundation basert på aloe vera som kan brukes i dagene etter behandling.

Vi kan også skreddersy et laserprogram for deg, f.eks. ved å kombinere ClearLift og Erbium:YAG behandling for svært gode resultater.

Kremprogram:

Våre kosmetiske dermatologiske sykepleiere har svært god kunnskap om hud, og vi har et bredt utvalg av kremer som kan være aktuelle for nettopp deg og din hudtype. Vi selger mange av disse i klinikken, eller i nettbutikken. I mange tilfeller kan det være aktuelt å starte med en hudskann - det gir oss en god, og grundig analyse av huden din, og det gir deg muligheten til å se hvordan huden har utviklet seg etter å ha fulgt våre anbefalinger over en lenger periode.