¨

Rynker og linjer i ansiktet

Linjer og rynker i ansiktet:

En aldrende hud kjennetegnes av rynker og linjer i ansiktet. Rynker er en fordypning i huden og en helt naturlig del av det å bli eldre. Rynkene oppstår dersom huden blir tynnere og mister selastisitet. I Vanity Beauty Clinic skiller vi mellom dynamiske og statiske linjer og rynker.

Dynamiske linjer oppstår når musklene under huden trekker seg sammen, for eksempel når vi smiler. Disse kalles også mekaniske rynker ettersom de oppstår ved bevegelse i ansiktet som fører til at huden folder seg. Dette er for eksempel rynker i pannen, rynker mellom og på siden av øynene.

Statiske linjer er linjer som forblir synlige når musklene er i ro, og oppstår over tid av dynamisk aktivitet, ved tap av fukt, spenst og elastisitet.

Vanity tilbyr en rekke behandlinger mot linjer og rynker i ansiktet, og disse deler vi opp i følgende kategorier:

 • Injeksjonsbehandlinger
 • Laserbehandlinger
 • Hudbehandlinger
 • Kremprogrammer

Injeksjonsbehandlinger mot linjer og rynker

I Vanity Beauty Clinic tilbyr vi flere ulike behandlinger for rynker og linjer i øvre, midtre, rundt øynene, eller nedre delen av ansiktet. Det er ingen krise om du bestiller feil, da vi alltid kan endre bestillingen på timen.

 1. Muskelavslappende behandling / Botulinum toxin - (dynamiske linjer rundt øynene og øvre delen av ansiktet)
 2. Ansiktsskulpturering med filler - (statiske linjer mellom øynene, marionett eller nasolabiale linjer)
 3. Profhilo og Pluryal Biosculpture - (hudoppstramming og fuktbehandling, og motvirker linjer i nedre delen av ansiktet).
 4. Skinbooster - (fuktbehandling - bidrar til å gjenopprette volumtap og elastisitet)
 5. Microneedling (Dermapen 4) - (Mikrotraume som stimulerer til økt produksjon av elastin, hyaluronsyre)

De fleste behandlingene fungerer godt i kombinasjon - f.eks. vil 3 områder botulinum toxin i øvre del av ansiktet fungere svært godt i kombinasjon med profhilo som behandler midtre og nedre del av ansiktet. Dette gir en helhet behandling av hele ansiktet.

Flere av behandlingene kan også kombineres med laserbehandlinger.

Laserbehandlinger mot linjer og rynker

Laserbehandlinger er svært populære som anti-age behandling av linjer og rynker i ansiktet. Vanity Beauty Clinic bruker kun kvalitetslasere fra Alma Lasers, og vi har et nært samarbeid med levandører slik at vi alltid er oppdatert over utviklingen i bransjen. Som pasient vil du derfor være i trygge hender.

 1. ClearLift ansiktsløft - (hudoppstrammende behandling uten nedetid)
 2. Erbium:YAG laserbehandling - (Kraftigste laserbehandlingen vi har for hudoppstramming med ca. 5 - 7 dager nedetid)

En sterkere behandling gir bedre resultater, men ulempen er nedetid / tilhelningstid. Vi har samtidig en skreddersydd foundation basert på aloe vera som kan brukes i dagene etter behandling.

Vi kan også skreddersy et laserprogram for deg, f.eks. ved å kombinere ClearLift og Erbium:YAG behandling for svært gode resultater.

Kremprogram:

Våre kosmetiske dermatologiske sykepleiere har svært god kunnskap om hud, og vi har et bredt utvalg av kremer som kan være aktuelle for nettopp deg og din hudtype. I mange tilfeller kan det være aktuelt å starte med en hudskann - det gir oss en god, og grundig analyse av huden din, og det gir deg muligheten til å se hvordan huden har utviklet seg etter å ha fulgt våre anbefalinger over en lenger periode.