¨

Rynker og linjer

Rynker og linjer på hals og bryst

En direkte følge av det å bli eldre og eksponering for skadelige solstråler er at det oppstår linjer, rynker, pigmenteringsflekker og grov hud på brystet. Huden på hals og bryst er tynnere enn ellers i ansiktet, og er derfor mer eksponert for solskader, samt rynker og linjer i dette området. En av årsakene til at dette skjer er mindre elastin og kollagen i disse områdene. Dette er også et område vi er dårligere til å beskytte med solkrem sammenlignet med ansiktet, og det er gjerne derfor mange opplever at noen av de første aldringstegnene synes her.

På Vanity Beauty Clinic møter du behandlere med betydelig kompetanse på rynker og linjer. Skinbooster kan være rett behandling dersom huden er veldig tørr. Skinboosteren tilfører nødvendig fuktighet ved å gjenopprette fuktbalansen. Behandlingen setter samtidig i gag kollagensyntesen, slik at du får fastere, sterkere og glattere hud på brystet. Clearlift er en laserbehandling som primært virker 2-3 millimeter under overhuden, men den stimulerer også kollagenproduksjon dypere ned i huden. 

Prislisten, risiko og bivirkninger

Begge behandlingene innehar risiko og bivirkninger. For informasjon om priser, mulig risiko og bivirkninger, henviser vi til behandlingssidene.