¨

Kjeve

Kjeven vår er en del av ansiktet som definerer ansiktsformen vår i stor grad. Mange opplever at kjevepartiet endrer seg med alderen. For noen har kjeven alltid vært lite markant, og ønsker kanskje å gjøre endringer på kjevepartiet. Dette er faktisk fullt mulig – og det uten store invasive inngrep. Med filler i kjeven kan du oppnå betydelige forskjeller

Hvordan få definert kjevelinje?

Hvis du ønsker mer markert og definert kjevelinje kan vi endre formen på ansiktet ved hjelp av filler laget av hyaluronsyre. Behandlingen egner seg for alle som har liten kjeve, avtagende hake, eller bare ønsker en tydeligere kjevelinjen. Behandlingen er vesentlig rimeligere enn kostbar kirurgi med implantater, og passer spesielt godt for deg som er smal i ansiktet.

Hvem kan ha fillers i kjevelinjen?

Både kvinner og menn kan ta behandlinger med fillers.

Fillers i kjevelinjen til menn kan brukes for å bygge volum, og skape et mer maskulint ansikt. For kvinner kan filler i kjeven brukes for å skape en forlengelse av ansiktsformen, og kombinert med fillers på kinnbein vil det gi en feminiserende effekt hvor ansiktet ser slankere ut. Vi tilpasser behandlingen ut fra dine ønsker dine behov. I noen tilfeller vil også fillers i kjevelinjen stramme opp løs hud slik at man får en strammere kjevelinje.

Hvordan fungerer behandling med filler i kjeven?

Før behandlingen utføres kan det være nødvendig med en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Dette for å legge en plan som tar høyde for ønsker og forventninger sett i sammenheng med utgangspunktet ditt. Selve behandlingen tar omtrent 30 - 45 min å gjennomføre. Fillerens inneholder bedøvelsesmiddel for minst mulig ubehag. Du vil se resultatene umiddelbart, og de vil fortsette å utvikle seg når filleren trekker til seg væske.

Like etter behandlingen med filler i kjeve er det normalt å føle noe hevelse, rødhet og ømhet i området. Dette er normalt, og vil avta etter noen dager. Blåmerker i området er heller ikke uvanlig. Vi anbefale rå unngå tunge treningsøkter og alkoholinntak i minimum 24 timer etter behandlingen. Frem til hevelsen er borte er det lurt å holde seg unna solarium.

Hvor lenge varer fillers i kjevelinjen?

Effekten er langvarig, men ikke permanent. Varigheten varierer fra ca. 9-12 mnd, men i mange tilfeller varer den også lenger. Vi bruker kostbare kvalitetsprodukter med høy renhetsgrad, mye løft og god varighet. Det vanligste er å gjenta behandlingen etter denne perioden. Noen ønsker en ny injeksjon etter rundt 6 mnd for et mer varig og stabilt resultat. Varigheten vil også variere fra person til person, og mengde filler som blir injisert.

NB! Det er risiko forbundet med behandling. Dette er grundig beskrevet på behandlingssiden, så vi henviser til denne for utfyllende informasjon som bør leses før man bestiller time.