¨

Hudoppstramming rundt øynene

Hudoppstramming rundt øynene

Det er gjerne rundt øynene at aldringstegnene først oppstår ettersom huden i dette området er så tynn og utsatt for slitasje. Som en naturlig del av aldringsprosessen kan man få poser og løs hud over, under og rundt øynene. Vi opplever nå en stadig økende etterspørsel etter behandlinger som strammer opp huden rundt øynene, eller behandlinger som fjerner innsøkk under øynene. Hvis du plages av slapp og løs hud rundt øynene har vi flere behandlinger som kan være aktuelle for deg.

Behandlinger for å stramme opp hud rundt øynene

Det er ingen automatikk i at det som fungerte for andre vil være korrekt behandling for deg. Vi er alle forskjellige, og eldes på ulik måte og i ulikt tempo.  Vi anbefaler at du setter opp en konsultasjonstime med en av våre kosmetiske sykepleiere, eller booker en time med visia hudskann for å kartlegge hudens tilstand. Vi skreddersyr et behandlingsregime til deg, din hud og ditt budsjett.

Risiko og bivirkning

Vanity opplyser om at det er risiko forbundet med alle våre behandlinger. Vi ber deg trykke på lenkene ovenfor for å lese mer om disse før du eventuelt bestiller time.