¨

Fettfjerning

Fettfjerning

Har du uønsket fett på magen som du sliter med å få bort?

Det er flere måter å fjerne uønsket kroppsfett som man ikke klarer å trene bort, og fettet på magen kan være vanskelig å fjerne. Kvinnner har en medfødt evne til å samle fett rundt mage, hofter og lår, og det er ikke mulig å punkt-slanke magen ved å trene f.eks. sit-ups eller andre mageøvelser. For å få flat mage er det enkelte som tyr til kostbar og invasiv kirurgi eller fettsuging, men det finnes rimelige og trygge alternativer.

Effektiv og skånsom fettfjerning

På Vanity Beauty Clinic kan du få utført fettfjerning med kryoplipolyse. Kryolipolyse er et trygt alternativ til kostbar kirurgi og fettsuging. Behandlingen er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA godkjent).

Behandlingen foregår ved at vi bruker lokal kuldebehandling til å ødelegge fettceller. Et håndstykke festes til ønsket behandlingsområde og suger opp fettvevet ved hjelp av et vakuum. Området kjøles deretter ned til ca. 8 minusgrader. Fettceller tåler kulde dårligere enn andre celler, og fettcellene blir ødelagt ved disse temperaturene uten at andre celler eller vev tar skade. Behandlingen egner seg på mage, flanker, bakside armer, bakside lår (rumpeforming). Behandlingen er ikke fri for risiko eller bivirkning, og vi ber deg lese grundig om disse før du eventuelt bestiller time ved å trykke på linken nedenfor: