¨

Cellulittreduserende behandling

Cellulittreduserende behandling

Det finnes håp for deg som plages over uønskede cellulitter på kroppen

Cellulitter, også kjent som liposklerose, er en ikke-inflammatorisk endring i det subkutane fettvevet som fungerer som isolasjon og reservenæring. Cellulittene oppstår når volumet i fettcellene øker, ofte i kombinasjon med en reduksjon av bindevevet mellom overhuden og fascia superficialis slik at små blodårer snevres inn. Dette påvirker metabolismen til det subkutane fettvevet, og resulterer ofte i at fettcellene utvider seg. Bindevevet mellom overhuden og musklene blir stivere når de trekker seg sammen, og danner bulkete og ruglete hud i form av cellulitter.

Cellulitter er ufarlig, men kan oppleves som et kosmetisk problem for mange. Hofter, sete, mage, lår og armer er særlig utsatt. Cellulitter rammer opptil 80 - 90 % av alle voksne kvinner. Årsaken kan være arv, hormoner, alder eller en usunn livsstil. Bindevevet til menn forløper seg på en annen måte enn hos kvinner, hvilket er en av årsakene til at menn er lavere utsatt.  

Behandlinger mot cellulitter

Vanity Beauty Clinic tilbyr cellulittreduserende behandling med mesoterapi - BODYFIRM. Dette er en mesococktail som består av L-karnitin, koffein, planteekstrakt fra gotu kola (Centella asiatica), ruskus (ruscus aculeatus) og artisjokk. De aktive ingrediensene er designet til å jevne ut og stramme opp huden ved løsne bindevevet og krype fettcellene. Behandlingen gjennomføres hver uke, og fra 4 - 12 behandlinger må påregnes avhengig av hvor alvorlig grad av cellulitter du har.

Har du spørsmål om cellulitter kan du gjerne sende oss en e-post. Vi kan også sende deg før/etter bilder i forbindelse med en konsultasjon.