¨

Cellulittreduserende behandling

Cellulittreduserende behandling

Det finnes håp for deg som plages over uønskede cellulitter på kroppen

Cellulitter, også kjent som liposklerose, er en ikke-inflammatorisk endring i det subkutane fettvevet som fungerer som isolasjon og reservenæring. Cellulittene oppstår når volumet i fettcellene øker, ofte i kombinasjon med en reduksjon av bindevevet mellom overhuden og fascia superficialis slik at små blodårer snevres inn. Dette påvirker metabolismen til det subkutane fettvevet, og resulterer ofte i at fettcellene utvider seg. Bindevevet mellom overhuden og musklene blir stivere når de trekker seg sammen, og danner bulkete og ruglete hud i form av cellulitter.

Årsakentil at cellulitter oppstår er økt volum i fettceller, normalt i kombinasjon meden reduksjon av bindevevet mellom overhuden og det som kalles "fascia superficialis", altså bindevevet mellom overhuden og underhuden. Deforstørrede fettcellene i kombinasjon med svekket bindevev medfører atankerpunktene til bindevevet skaper små "groper"i huden.

Cellulitter er ufarlig, men kan oppleves som et kosmetisk problem for mange. Hofter, sete, mage, lår og armer er særlig utsatt. Cellulitter rammer opptil 80 - 90 % av alle voksne kvinner. Årsaken kan være arv, hormoner, alder eller en usunn livsstil. Bindevevet til menn forløper seg på en annen måte enn hos kvinner, hvilket er en av årsakene til at menn er lavere utsatt.  

VanityShape mot cellulitter

Vanity Beauty Clinic tilbyr cellulittreduserende behandling med VanityShape.

VanityShape er en hudoppstrammende og cellulittreduserende behandling som utføres av vår multifunksjonelle kroppsformingsmaskin. Behandlingen har to behandlingstrinn, og kombineres med Pluryal mesoline BODYFIRM slik at du får hele 3 effektive behandlingstrinn kombinert i en behandling!

1. Ultralyd kavitasjon

2. Infrarødt lyd og radiofrekvenser med mekanisk vakuummassasje.

3. Pluryal Mesoline BODYFIRM

Les mer om behandlingen, og risiko/bivirkning her: