¨

Teosyal hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen, og ved siden av å binde vann - fungerer det også som et viktig smøremiddel for huden, bindevev, leddvæske og øyne. I praksis kan man si at hyaluronsyre er som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen. Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer.

Teosyal har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele som legges under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Teosyal anerkjennes for bedre holdbarhet og større elastisitet enn sine konkurrenter med varighet opptil 2 år.

Teosyal behandling hos profesjonell klinikk
Teosyal er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden som et reservoar i form av næring og fuktighet, resultatet varierer fra 1-2 år avhengig av hvilken behandling du velger.
Vanity Beauty Clinic AS er en profesjonell skjønnhetsklinikk som kun tilbyr effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet, og vår visjon er at du som kunde skal føle at vi oppfyller dine ønsker på en trygg og god måte.

Besøk vår klinikk på Riddervoldsplass i Oslo eller ta kontakt med oss på telefon eller E-post dersom du ønsker mer informasjon om våre behandlinger med Teosyal.