¨

Teosyal hyaluronsyre

Teosyal hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen, og ved siden av å binde vann - fungerer det også som et viktig smøremiddel for huden, bindevev, leddvæske og øyne. I praksis kan man si at hyaluronsyre er som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen. Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer.

I kroppen vår blir hyaluronsyre naturlig brutt ned og produsert nytt av til enhver tid, men med tiden vil vi kunne oppleve en reduksjon i produksjon av hyaluronsyre. Dette fører til tap av volum og fuktighet. Som et resultat av dette danner det seg lettere rynker, huden blir slapp, og i tillegg mister den sitt sunne utseende. For mange er det ønskelig å hindre at dette skjer. Da vil Teosyal filler være et godt alternativ.

Hvordan fungerer Teosyal?

Teosyal har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele som legges under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Når Teosyal blir injisert blander det seg med vår naturlige hyaluronsyre, og det starter en naturlig prosess i hudlaget. Ettersom Teosyal er basert på et tilnærmet likt stoff som finnes i kroppen fra før av er det få bivirkninger som kan oppstå. Når Teosyal filler blir lagt under huden kan det også stimulerer til produksjonen av mer kollagen, noe som bidrar til å stramme opp huden og holde på dens elastisitet.

Teosyal fillers produseres av TEOXANE Laboratories og kommer i ulike varianter. Her på Vanity jobber vi med Teosyal Redensity og Teosyal RHA. Redensity virker utmerket for å fjerne mørke ringer hulrom under øynene. RHA er spesialutviklet og egner seg til å behandle områder der det også er mye bevegelighet naturlig, deriblant smilet, pannen, kjeven, øynene. Dette fordi disse områdene naturlig vil bevege seg en del som følge av spising, ansiktsmimikk og ikke minst at vi prater.


Vanlige områder å behandle med Teosyal:

  • Lepper
  • Under Øyne
  • Kjeve
  • Kinn

Teosyal anerkjennes for bedre holdbarhet og større elastisitet enn sine konkurrenter med varighet opptil 2 år. Dette er en av de beste fillerne på markedet, og er den som blir mest brukt til fillers i leppene.

Behandling med Teosyal filler

Under behandling med Teosyal vil behandler sette små injeksjoner rundt det aktuelle området.  Selve injeksjonen med Teosyal oppleves som relativt smertefri. Etter injeksjonen er gjort vil behandleren massere inn Teosyal filleren slik at det ikke danner seg klumper.

Teosyal er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden som et reservoar i form av næring og fuktighet, resultatet varierer fra 1-2 år avhengig av hvilken behandling du velger. Naturlig vil varigheten av filler også variere ut ifra hvor mange ml du injiserer.

Før du bestiller time til behandling med Teosyal leppefillers eller tear trough behandling må du lese om mulig risiko og bivirkning slik dette er beskrevet på behandlingssidene.

Teosyal behandling hos profesjonell klinikk

Det er kun klinikker som er godkjent av TEOXANE selv som får lov til å sette filler med Teosyal. Dette gir deg som pasient en sikkerhet i at de som tilbyr behandling med Teosyal har vært gjennom godkjenning fra produsenten.

Vanity Beauty Clinic AS er en profesjonell skjønnhetsklinikk som kun tilbyr effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet, og vår visjon er at du som kunde skal føle at vi oppfyller dine ønsker på en trygg og god måte. Vi har også godkjenning til å sette filler 

Besøk vår klinikk sentralt i Oslo eller ta kontakt med oss på telefon eller E-post dersom du ønsker mer informasjon om våre behandlinger med Teosyal.

Bestill en time for injeksjon med Teosyal filler i dag!