¨

Restylane i leppene

Restylane i leppene

Tap av volum i leppene er vanlig. Dette kan både komme naturlig med alderen eller ha et mer genetisk opphav. Med Restylane i leppene kan du skape mer fylde og gjøre leppene mer voluminøse.

Hva er restylane?

Restylane er tilnærmet lik hyaluronsyren som finnes i kroppen vår fra før av. Dette er en sukkerforbindelse som sørger for å tilføre fukt og opprettholde spenst i huden. Når Restylane injiseres i leppene, bidrar hyaluronsyren til å fylle ut og gi leppene et mykere og mer fyldig utseende.

Restyane i lepper kan skape forandring på flere måter. Blant annet kan du endre på leppekonturen, størrelse, form, tilføre fuktighet og ikke minst rette opp i skjevheter og asymmetri.

Hvordan starter du med Restylane i leppene?

Om du aldri har hatt restylane i leppene før kan det være lurt å starte med små injeksjoner. Normalt er det lurt å begynne med 0,5 ml og øker heller dersom du ønsker dette.

Før selve injeksjonen med restylane i leppene starter vil behandleren snakke med deg om sykehistorie, dine ønsker og hva du kan forvente. Restylane i leppene har risiko og bivirkning slik dette er beskrevet her.

Hvordan settes restylane i lepper?

Under behandling med Restylane legges det en bedøvelseskrem som nummer området som skal behandles.

Når bedøvelseskremen har fått virke i 10-15 minutter blir det gjort små injeksjoner på ulike områder ved leppene, til riktig fasong og form er oppnådd. Å sette restylane i leppene tar vanligvis ikke mer enn 30 minutter totalt.

På Vanity Clinic utfører vi behandling med Juvederm, Teosyal og Pluryal. Dette er fillere på lik linje med Restylane. Behandling med filler fra disse merkene vil ha samme fremgangsmåte som Restylane i leppene og gi like gode resultater, ofte med lengre varighet.

Hva kan du forvente etter behandlingen?

Etter behandling med filler kan leppene være klumpete de første dagene, og hovne opptil 10 dager etter behandlingen er gjennomført. Klumpene kan enkelt masseres ut så det blir tatt bedre opp av vevet, dette kan også vi hjelpe deg med om du ikke ønsker å gjøre det selv. Først etter to uker vil du kunne se det endelige resultatet.

Hyaluronsyre er noe kroppen vår selv bryter ned over tid. På grunn av dette er heller ikke effekten i leppene varig i evig tid. Hvor lenge leppene holder seg fyldige vil naturlig variere etter hvor mye som har blitt injisert. Vanligvis vil behandlingen ha en varighet på 3-9 måneder.

Vil du høre mer om behandling hos oss? Les mer om lipfillers her