¨

Profhilo vs Skinbooster – Hva er forskjellen?

Profhilo vs Skinbooster – Hva er forskjellen?

Hvis du er interessert i hudforyngelse, har du kanskje hørt om Profhilo og skinbooster. Disse er to populære behandlinger som brukes til å forbedre hudens tekstur og elastisitet. Men hva er egentlig forskjellen mellom dem? I denne artikkelen vil vi sammenligne Profhilo vs skinbooster og forklare hva som gjør dem unike.

Hva er profhilo?

Profhilo er en injeksjonsbehandling som inneholder 32 mg/ml hyaluronsyre, en naturlig forekommende substans i kroppen som bidrar til å opprettholde hudens hydrering og elastisitet. Profhilo er ikke en filler, men snarere en behandling som stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin. Dette resulterer i en glattere, fastere og mer hydrert hud.

Profhilo-behandlingen består av to injeksjonsrunder med en pause på fire uker mellom dem. Under hver injeksjonsrunde sprøytes Profhilo jevnt over nedre del av ansiktet med kun 5 injeksjonspunkter på hver side av ansiktet. Resultatene blir vanligvis synlige etter omtrent fire uker, og det anbefales vanligvis å gjenta behandlingen en gang eller to ganger i året for vedlikehold av resultatene. Merk at det er risiko forbundet med profhilo behandling, og du anbefales å lese disse før du bestiller time.

Profhilo kan brukes i ansiktet, halsen, armer, hender, knær, decollete (bryst).

Hva er Skinbooster?

Skinbooster er også en injeksjonsbehandling som inneholder hyaluronsyre. Men til forskjell fra Profhilo, inneholder skinbooster litt mindre hyaluronsyre (18mg/ml), og 20 mg glycerol i tillegg til hyaluronsyren. Glycerol har en trippel funksjon:

  • Stabiliserer hyaluronsyren og beskyter den mot nedbrytning
  • Fukter huden
  • Antioksidant som beskytter mot frie radikaler.

Skinbooster injiseres vanligvis i små doser i de øvre lagene av huden, og kan brukes over hele ansiktet, halsen, hendene og andre områder av kroppen som trenger fuktighet og en oppfriskning. En behandling med skinbooster kan derfor innebære flere injeksjonspunkter, og ikke bare en behandling av nedre del av ansiktet. Skinbooster kan også kombineres med mesoterapi. Mesoterapi inneholder mange aktive ingredienser som kan ha en positiv effekt på slapp, grå og gusten hud. Mesoterapien tilfører mange aktive ingredienser som for eksempel c-vitamin.

Skinbooster-behandlingen består vanligvis av tre injeksjonsrunder med en pause på fire uker mellom dem. Resultatene blir vanligvis synlige etter omtrent to til tre uker, og det anbefales vanligvis å gjenta behandlingen en eller to ganger i året for vedlikehold av resultatene. I likhet med profhilo er det risiko forbundet med skinbooster behandling.

Profhilo eller Skinbooster – Hvilken behandling skal du gå for?

Det er ingen fasit på hvilken behandling som passer for nettopp din hud. For å vite om du skal gå for Profhilo eller Skinbooster bør du snakke med en behandler med god kompetanse på hud og hudhelse. Begge behandlingene inneholder hyaluronsyre, men fungerer forskjellig. Profhilo fungerer som en kollagen- og elastin-booster som gir en fastere og mer hydrert hud, mens skinbooster fungerer som en fuktighetsgiver som ikke bare forbedrer hudens generelle kvalitet og gir en mer hydrert hud, men når den kombineres med mesoterapi tilføres huden viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter i tillegg.

Valget mellom Profhilo eller skinbooster beror altså på dine individuelle behov og ønsker for resultatene.