¨

Prisen for fillers i leppene?

Prisen for fillers i leppene?

Vurderer du leppefillers, men er ikke helt sikker på hva du burde tenke på? Skal du ha leppefillers er det flere faktorerer som spiller inn når det kommer til pris. La oss ta en titt på noen av dem.

Hva får du for pengene?

Som regel vil du se at prisen for pluryal – eller lip fillers som de fleste kaller det – ligger på rundt 2000-3000. Grunnen til at prisene varierer kan også komme av at noen inkluderer andre tjenester i prisen. For eksempel en gratis konsultasjon, bedøvelse, forsikring etc. Hva du får for pengene dine er en viktig faktor når du skal betale for leppe fillers. Derfor er det alltid lurt å ta kontakt med klinikken du ønsker å utføre behandlingen hos. Her i Vanity svarer vi gledelig på dine spørsmål rundt pris, behandling og alt som er.

Vi tilbyr 1 gratis oppfølgningstime for korrigering av asymmetri og bistand med klumper.

Pris for ulike type fillers

Videre er det i aller størst grad mengde og type som avgjør prisen på behandlingen. Her i Vanity tilbyr vi tre ulike former for leppe fillers. Dette er Pluryal, Teosyal og Juvederm.

Pris Pluryal: 2200,- 0,5 ml og 2900,- 1 ml

Pris Teosyal: 2300,- 0,5 ml og 3000,- 1 ml

Pris Juvederm: 2600,- 0,5 og 3400,- 1 ml

Vi har også et tillegg på 300 kr for en av våre behandlere.

Vi forstår at du som kunde ønsker å være prisbevisst når det kommer til valg av behandling, men det er også minst like viktig – om ikke mer – å finne behandlere med autorisasjon som kan vise til kompetansebevis. Dette er viktig for din egen sikkerhet, samt at du skal kunne få et resultat du er fornøyd med.

Finansiering

Prisen for leppefillers kan øke dersom du vet at du kommer til å ta flere behandlinger. For å være sikker på at du kan opprettholde det resultatet du ser for deg, vil det være lurt å gjøre en estimering på hva sluttprisen vil bli og begynne (om du ikke allerede har begynt) å spare til dette. Det finnes også alternativer tilgjengelig for andre kilder til finansiering. Om du ønsker hjelp med dette, kan vi bistå deg med alternative løsninger for finansiering av behandlingen.

Når det kommer til pris for leppe fillers er det aller viktigste at du føler du har kontroll på økonomien, og midlene til å kunne gjennomføre behandlingen.

Vi ser frem til å ta imot nye gjester. Ta kontakt i dag om du har spørsmål eller ønsker å bestille en behandling!

Risiko

Behandling med fillers i leppene er forbundet med risiko. Det er viktig å sette seg grundig inn i disse før du eventuelt bestiller time.