¨

Leppeforstørrelse pris

Leppeforstørrelse pris

Skulle du ønske leppene var mer voluminøse? Forstørrelse av leppene kan enkelt bli gjort ved bruk av leppefillers.

Geleen som brukes til å forstørre leppene er formulert på samme måte som den naturlige hyaluronsyren som finnes i kroppen vår fra før av. Dette gjør også injeksjonen omtrent fri for bivirkninger og svært trygg å gjennomføre. Stoffet som brukes til å forstørre leppene bidrar også til at leppene får tilført mer fukt og ser mer friske ut. 

Prosessen med leppeforstørrelse

Før du velger å gjennomføre en leppeforstørrelse med filler, vil du ha en konsultasjon med en kosmetisk sykepleier som vil vurdere dine ønsker og behov. Under denne konsultasjonen vil du bli spurt om din medisinske historie, forventninger og mer. Før behandlingen utføres bør du også sette deg grundig inn i risiko og komplikasjoner slik dette er beskrevet her.

Før prosedyren starter, vil området bli renset og eventuelt nummen med en bedøvelseskrem. Deretter vil fillerinjeksjoner bli injisert i leppene ved hjelp av en tynn nål. Hos Vanity møter du profesjonelle behandlere som sikrer at resultatet er jevnt og symmetrisk. Vi tar dine ønsker seriøst, og gir deg muligheten til å komme tilbake for oppfølgning og korreksjon av eventuelle skjevheter.

Etter prosedyren kan du forvente at leppene dine er hovne og ømme. Dette er normalt og vil avta etter noen dager. Resultatene av fillerinjeksjoner vil vanligvis vare mellom seks måneder og ett år, avhengig av typen filler som er brukt.

Hva er prisen for leppeforstørrelse?

Det finnes ulike varianter du kan benytte for å endre på størrelsen til leppene. Her på Vanity benytter vi oss av Teosyal, Juvederm og Pluryal.

Prisene for leppeforstørrelse vil variere ut ifra hvilken type og mengde du går for. 

Prisen for leppeforstørrelse i Oslo er for tiden: 

Leppebehandling med Pluryal 0,5 ml

2200 kr

30 min

Leppebehandling med Pluryal 1 ml

2900 kr

30 min

Leppebehandling med Teosyal 0,5 ml

2300 kr

30 min

Leppebehandling med Teosyal 1 ml

3000 kr

30 min

Leppebehandling med Juvederm 0,5 ml

2600 kr

30 min

Leppebehandling med Juvederm 1 ml

3400 kr

30 min

Når du kommer til en konsultasjon vil vi sammen kunne finne ut hvilken type og mengde som passer best til dine ønsker og forventninger.

Bestill en konsultasjon i dag!