¨

Juvéderm

Juvéderm

Juvéderm er en naturlig filler som tilfører og holder på fuktigheten, og som glatter ut rynker og som kan fremheve ansiktskonturer og gi fyldigere lepper. Juvéderm kjennetegnes av at resultatet er langvarig i tillegg til at den er tilnærmet fri for giftstoffer. Lip fillers med juvederm blir stadig mer og mer populært.

Vi i Vanity Beauty Clinic ser at stadig flere nordmenn gjør som oss og velger Juvéderm som en leppefiller da den har vist til særdeles gode resultater.

Ser du etter et sted å sette filler med Juvéderm i Oslo? Vi holder til rett ved slottet i lyse og fine lokaler.

Hvilke problemområder passer Juvéderm for? 

Huden mister hyaluronsyre over tid, og noen opplever det som at huden mister sitt ”ungdommelige utseende”. Dette resulterer i at linjer og rynker dukker opp da tyngdekraften er med på å trekke huden ned. I tillegg kan huden oppleves som tørrere og fuktløs. Når huden trenger en liten boost, vil Juvéderm kunne hjelpe den med påfyll av fuktgivende hyaluronsyre og samtidig glatte ut rynker og linjer.

Juvederm er anerkjent for sine egenskaper som leppefillers.

Hvordan fungerer selve behandlingen? 


Behandling med Juvéderm starter med en konsultasjon, der vi sammen diskuterer hva du ønsker å endre eller forbedre. Her blir vi enige om hva som passer best for deg og din hud og hva som vil gi best resultater.

Videre vil sykepleier gjennomføre injiseringene med en svært tynn nål. Avhengig av behandling, produkt og hud vil resultatene kunne vare opptil 18 måneder.
Produktet revitaliserer, løfter og definerer huden, og behandlingen er trygg, enkel og naturlig. Det er imidlertid viktig å være klar over at behandlingen innehar risiko og bivirkning slik dette er beskrevet her.

Er du i nærheten av våre lokaler her i Oslo er det også bare å komme innom å sette opp en time for injeksjon med Juvéderm!

Hva er prisene for Juvederm?

På vår klinikk i Oslo tilbyr vi ulike behandlinger med Juvederm.

Leppefiller

0,5 ml med Juvederm – Pris kr 2600,- for  30 min

1 ml med Juvederm – Pris  kr 3400,-  for 30 min

Ansiktsskulpturering

Juvederm – Pris kr 3200,- for 30 min


Kontakt oss i dag!