¨

Juvéderm

Juvéderm er en naturlig filler som tilfører og holder på fuktigheten, og som glatter ut rynker og som kan fremheve ansiktskonturer og gi fyldigere lepper. Juvéderm kjennetegnes av at resultatet er langvarig i tillegg til at den er 100% fri for giftstoffer.

Vi i Vanity Beauty Clinic ser at stadig flere nordmenn gjør som oss og velger Juvéderm som en leppefiller da den har vist til særdeles gode resultater, uten bivirkninger.

Hvilke problemområder passer Juvéderm for?
Huden mister hyaluronsyre over tid, og noen opplever det som at huden mister sitt ”ungdommelige utseende”. Dette resulterer i at linjer og rynker dukker opp da tyngdekraften er med på å trekke huden ned. I tillegg kan huden oppleves som tørrere og fuktløs. Når huden trenger en liten boost, vil Juvéderm kunne hjelpe den med påfyll av fuktgivende hyaluronsyre og samtidig glatte ut rynker og linjer.

Hvordan fungerer selve behandlingen?
Behandling med Juvéderm starter med en konsultasjon, der vi sammen diskuterer hva du ønsker å endre eller forbedre. Her blir vi enige om hva som passer best for deg og din hud og hva som vil gi best resultater.
Videre vil sykepleier gjennomføre injiseringene med en svært tynn nål. Avhengig av behandling, produkt og hud vil resultatene kunne vare opptil 18 måneder.
Produktet revitaliserer, løfter og definerer huden, og behandlingen er trygg, enkel og naturlig.

Kontakt oss i dag!