¨

Hvordan fjerne poser under øynene

Mange opplever hevelser (poser) rundt øyepartiet. For lite sirkulasjon i kroppen, sovestilling og livsstil kan medføre til poser under øynene. Huden er svært tynn og elastisk rundt øynene, og kan tøyes. Dersom huden tøyes ut gjentatte ganger, kan de bli værende og posene danner seg. 

Vi i Vanity Beauty Clinic benytter oss av ulike metoder og fillere i våre behandlinger - alt ettersom hvilke behov som kreves for et perfekt resultat.

Hvordan fungerer behandlingen?

Før selve behandlingen trer i kraft gjennomfører du en konsultasjon med en kosmetisk sykepleier slik at vi får oversikt over din sykdomshistorie og resultatene du ønsker å oppnå. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger og hva du bør gjøre før og etter en behandling.

Etter en konsultasjonstime blir behandlingsområdet klargjort. Når behandlingen starter vil du få ett stikk ca. 3 cm under hvert øye. Deretter benyttes en butt nål for å injisere filleren under muskelen for å gjenopprette volumet. Bruken av butt nål vil redusere risikoen for hevelse og blåmerker.

Hele behandlingen er gjennomført på ca. 30 minutter.

Hvilken effekt har behandlingen?

Ved å gjennomføre behandlingen kan du forvente et yngre utseende,samtidig som du ser mer våken og opplagt ut. Mange som sliter med mørke ringerunder øynene vil dessuten oppleve at ringene forsvinner.

Forventet varighet på denne behandlingen er opptil 12 måneder.

Har behandlingen noen bivirkninger?

Erfaringsmessig vil du oppleve hevelse i behandlet området. Hevelsen er størst de første 24 timene, men deretter vil hevelsen gradvis forsvinne. Du kan få blåmerker, men som er helt ufarlig og som forsvinner i løpet av  få dager.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om hvordan du kan bli kvitt posene under øynene!