¨

Fillers under øynene

Fillers under øynene

Fillers er en behandling som kan bli brukt i flere sammenhenger. En av mulighetene du har med fillers, er å fjerne poser under øynene, samt mørke ringer og innsøkk. Denne behandlingen kalles også for Tear Trough.

Hvorfor legge fillers under øynene?

Det ligger i ordet “fillers”. Dette er et fyllmateriale, noe som betyr at det bringer volum til områder som kanskje har sunket eller som rett og slett mangler litt fylde. Flere opplever at området nedenfor øynene kan virke ekstra slitent fordi huden som befinner seg der er såpass tynn at det danner seg en slags grop under øynene. Det som ofte skjer er at benet blir mer fremtredende og kaster en skygge som gjør at det danner seg mørke ringer. Tapt volum kan også føre til at “poser” under øynene blir mer synlige fordi hudvevet rundt er mye tynnere.

Du har kanskje forsøkt å bruke ulike kremer for å få has på misfargingen, men sannheten er at dersom det mørke området eller innsøkk kommer som følge av tapt volum, vil ikke kremer hjelpe. Det som derimot kan hjelpe er fillers under øynene.

Hvordan fungerer fillers under øynene?

Fillers under øynene hjelper ved å restaurere tapt volum. Dette gjøres ved å injisere en hyaluronsyregele. Hyaluronsyre er et stoff som kroppen allerede produserer og bryter ned av seg selv. Med aldring vil kroppens egne produksjon av Hyaluronsyre gradvis avta, og derfor kan også flere oppleve at de mister mer og mer volum under øynene etterhvert som de blir eldre. I tillegg vil fettet i ansiktet med alderen synke nedover fra ungdommens trekant til alderdommens pyramide. Med alderen vil det derfor oppstå innsøkk under øynene.

Fjerner poser under øynene

Hyaluronsyren bidrar til å gjøre hudvevet fyldigere, og dermed får huden et mer ungdommelig og fresht utseende. Molekylet i virkestoffet binder til seg vann og bygger dermed volum og hydrer huden. Når innsøkkene forsvinner, vil også de mørke ringene avta.

Behandlingen

Når du kommer til behandling hos oss er vi nøye å gå gjennom hvordan prosessen vil foregå videre. Her kan du stille spørsmål samtidig som vi snakker om dine ønsker og hva du kan forvente av en slik behandling.

Som regel er det få eller ingen bivirkinger etter du har tatt filler under øynene. Noen kan likevel oppleve at det danner seg små blåmerker etter stikkene som har blitt satt.

Etter du har vært inne til konsultasjonstime blir behandlingsområdet gjort klart. Under behandlingen vil du få ett stikk ca. 3 cm under hvert øye. Etter dette benyttes en butt nål for å injisere filleren under muskelen for å gjenopprette volumtap. Ved å bruke en butt nål reduserer vi risikoen for hevelse og blåmerker betraktelig. Etter 30 minutter vil hele behandlingen være ferdig, og du kan normalt gå direkte tilbake til jobb eller andre gjøremål. All behandling med fillers er forbundet med risiko, og du oppfordres å lese om disse før du bestiller time.

Effekten av Fillers ved øynene

Umiddelbart etter du har fått fillers under øynene vil du kunne se en forbedring fra tidligere. Liekvel tar det uker før du kan se endelig resultat. Effekten av filler under øynene kan ha en varighet på 6 - 12 måneder, alt ettersom ditt tilfelle og huden din. Fillers under øynene er ikke et kirurgisk inngrep og regnes derfor heller ikke som en permanent behandling, da effekten vil avta. Det er da mulig å fylle på med nye fillers under øynene.

Alternative behandlinger for fillers under øynene

Viktig å la seg merke; Om de mørke skyggene skyldes pigmentering vil ikke fillers under øynene hjelpe. Istedenfor kan en behandling med Pluryal Mesoterapi Antiox være et godt alternativ.

Dersom du har dype innsøkk kan det hende at 1 ml blir for lite. Skulle det være tilfelle anbefaler vi enda en behandling med 1 ml for å oppnå det ønskede resultatet. Det anbefales da å vente 14 dager med neste behandling.

Ønsker du å bestille time for fillers under øynene? Trykk her for å bestille time, eller ta kontakt med oss i dag.