¨

Fillers til kjevelinje

Fillers til kjevelinje

Med alderdom mister huden sin naturlige produksjon av kollagen og hyaluronsyre. Dette fører til at mange mister fylde og ansiktsform. Dette er i dag mulig å behandle ved å ta fillers. I det store og det hele brukes fillers til å jevne ut, påføre fylde og stramme opp. Ved hjelp av fillers har vi også muligheten til å gjøre et ansikt mer maskulint eller feminint.

Kjevepartiet blir ofte rammet av tyngdekraften

Spesielt vanlig er det at huden trekkes nedover ved kjeven. Dette fører til en mindre definert kjevelinje for mange ettersom huden også har mistet sitt volum og spenstighet. Fillers hjelper å gjenopprette eller skape en tydeligere kjevelinje ved å stramme opp huden. Fillerne som benyttes består av hyaluronsyre, et virkemiddel med evnen til å holde enorme mengder med fukt, og tilføre volum til hudvevet.

Vi bruker anerkjente produkter

På Vanity Beauty Clinic vil du bli møtt av behandlere med bred erfaring innen behandling med fillers. Hos oss benytter vi også kun internasjonalt anerkjente kvalitetsprodukter som Pluryal, Teosyal og Juvederm.

Hvordan foregår behandlingen?

Når du skal få injisert fillers ved kjevelinjen vil det første som skjer være en konsultasjonstime. Her vil vi snakke sammen, både så du kan få stilt alle spørsmål du har, og så vi kan få en forståelse for din sykdomshistorie. Vi går også over hvilke forventninger du har, og hva som vil være realistiske resultater. Dette er viktig for at du skal få en forståelse for hvordan behandlingen fungerer. Under konsultasjon vil vi også kunne avgjøre hvilken behandlingsmetode som er best egnet for deg. Det vil også bli informert om bivirkninger og hva du kan forvente i tiden etter behandling.

Generell informasjon om fillers ved kjevelinjen

Behandling med fillers tar som regel ikke mer enn opptil 45 min, avhengig av hvilke områder du har behandlet. Ettersom fillers bruker stoffer som kroppen bryter ned selv, vil virkningen av behandlingen er som regel avta etter 9-12 måneder. Dette kan også variere basert på mengde som er injisert og din egen metabolisme. Om du ønsker å stramme opp rundt kjevepartiet igjen kan det bookes ny time for behandling med fillers.

Kjeve filler kan gi deg et mer feminint eller maskulint ansikt avhengig av hvordan den plasseres. Vi imøtekommer dine ønsker, og gir deg råd underveis. Vi opplyser også at kjeve filler har risiko og bivirkning på lik linje med alle injeksjonsbehandlinger. Du kan lese mer om risiko her.

Hva er prisen for kjevefillers?

Filler for oppstramming av kjevelinje inngår i våre ansiktsskulptureringsbehandlinger, nedenfor kan du se prislisten for de ulike behandlingene. Hva som vil være aktuelt for deg, vil i hovedsak bli avklart med behandler under konsultasjon.

Prisen er basert på mengde fillers, og hvilken type som benyttes. Som regel er det nødvendig med minimum 3 ml fillers for å få et merkbart resultat på kjevelinjen.

Ansiktsskulpturering med Pluryal (0,5 ml)

2200 kr

15 min

Ansiktsskulpterering med Pluryal (per ml)

2700 Kr

30 min

Ansiktsskulpturering med Pluryal (3ml)

6900 Kr

45 min

Ansiktsskulpturering med Juvederm (per ml)

3400 Kr

30 min

Behandlinger utført av Sol Elise koster 200kr mer enn ordinær pris.