¨

Fettfjerning på vanskelige områder

Fettfjerning på vanskelige områder

Haken, mage, flanker, armer, knær er erfaringsmessig vanskelige områder å bli kvitt uønsket fett. Dette er alle områder som ikke påvirkes av tradisjonelle grep innenfor vektreduksjon.

Dersom du er plaget med uønsket fett kan fettfjerning være løsningen du ser etter.

Vi i Vanity Beauty Clinic kan hjelpe deg!  

Fettfjerning kan vi gjøre på flere forskjellige måter som for eksempel Kryolipolyse, Facecontour, Bodycontour eller Belkyra.

Hva er forskjellen på behandlingene?

Fettfjerning med Pluryal Facecontour eller Belkyra innebærer at du får små injeksjoner med fettoppløsende virkestoff injiseres i det uønskede fettet under haken. Dette vil da ødelegge fettcellene permanent slik at det ikke er mulig for kroppen og lage fett. Etterhvert som fettet blir borte vil også huden stramme seg mer opp og du vil få en kjevelinje som føles mer markert.

Bodycontour er en behandling som inkluderer mer produkt enn det du trenger ved behandling av uønsket fett i en dobbelthake. I denne behandlingen kan bare et område behandles om gangen. Du må da vente 14 dager før du kan behandles på nytt. Et område betyr grevinneheng (begge armene), flanker (begge sider), nedre del av mage eller innside av lårene på begge sider.

Vil det være ubehag etter behandling?

Som oftest vil du oppleve en hevelse i området som er behandlet i ca. 3 dager. Resultatet vil først bli synlig 8 uker etter endt behandling. For å oppnå ønsket resultater det varierende hvor mange behandlinger du må ha da dette er individuelt. Vi anbefaler 2-3 behandlinger med et mellomrom på 2-3 ukers mellomrom.

Duer velkommen til å ta kontakt med Vanity Beauty Clinic om du ønsker mer informasjon rundt behandlinger!