¨

Et mer skånsomt alternativ til fettsuging

Et mer skånsomt alternativ til fettsuging

De fleste forbinder fettsuging med operasjoner og tunge kirurgiske inngrep. De seneste årene har utviklingen vært enorm, og i dag finnes det langt mer skånsomme alternativer. Det er viktig å huske på at de er beregnet for fjerning av fett på vanskelige områder, og benyttes ikke som et alternativ for slankekur eller vektreduksjon.

Vi i Vanity Beauty Clinic benytter oss av kryolipolyse, Facecontour,Bodycontour eller Belkyra for å fjerne plagsomt fett på spesifikke områder som eksempelvis under hake, «love handles», mage, flanker, armer mm. Benytt deg av en erfarent helsepersonell for å bedømme ditt problemområde.

Fettsuging med permanent effekt

Ved å benytte oss av Pluryal og Belkyra sørger vi for at fettcellene mister evnen til å lagre fett permanent. Huden i området vil strammes opp etterhvert som fettet forsvinner.

Slik fungerer behandlingene

Fettfjerning med Pluryal Facecontour eller Belkyra innebærer at små injeksjoner med fettoppløsende virkestoff injiseres i det uønsket fettet.

Pluryal Bodycontour fungerer på samme måte som Facecontour ogBelkyra, men injiseres i det området med uønsket fett på kroppen som du ønsker å behandle. Bodyconturer behandlingen inkluderer mer produkt enn ved behandling av uønsket fett i dobbelthaker.

Du kan kun behandle et område av gangen, og med 14-dagers mellomrom.I praksis betyr dette eksempelvis grevinneheng (begge armene), flanker(begge sidene), nedre del mage eller innside lår (begge sider).

Ingen langvarige smerter i etterkant

Behandlingene vil medføre en hevelse i området i ca. 3 dager. Resultatet av behandlingen vil først være synlig ca. 8 uker etter avsluttet behandling.

Hvor mye koster fettsuging?

Prisen for fettsuging vil variere fra person til person. Erfaringsmessig er det individuelt hvor mange behandlinger som trengs for å oppnå ønsket resultat, men gjennomsnittlig anbefaler vi mellom 2-3 behandlinger med 2-3ukers mellomrom.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss eller besøke vår klinikk på Riddervolds plass i Oslo for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med fettfjerning.