¨

Er du plaget med svette hender?

Er du plaget med svette hender?

Omlag 1-3% her til lands er plaget med overdreven svette. På fagspråket kalles dette hyperhidrose og kommer av overaktivitet i svettekjertlene. Både hender og håndflater er blant de mest utsatte områdene.

Ved hjelp av Botox kan du enkelt blokkere nerveimpulsene til svettekjertlene ved hendene, og på den måten forhindre produksjon av svette.

Vi i Vanity Beauty Clinic har lang erfaring med Botox og har hjulpet mange pasienter med å bli kvitt svette hender og håndflater. Det siste tiåret har Botox opparbeidet seg et godt rennommé når behandlingen er svært effektiv mot svetteproblemer.

Hvordan fungerer behandlingen?

Ved hjelp av å injisere Botox i hendenes svettekjertler. Botox blokkerer nervenes signaler til svettekjertlene, og sørger for mindre produksjon av svette enn normalt.

Hos oss vil du bli møtt av profesjonelle fagfolk med høy kompetanse på svette hender.

Hvor lenge varer effekten?

Du vil merke effekt i løpet av 3-7 dager etter gjennomført behandling. Varigheten er individuell, men erfaringsmessig varer Botox ca. 3-6 måneder.

Er det bivirkninger i forbindelse med behandlingen?

Det er lite bivirkninger og smerter i etterkant av behandlingen. Du kan oppleve ømhet og kortvarig merke, men du behøver ingen sykmelding i forbindelse med arbeidet og hverdagslige gjøremål.

Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo og ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan bistå med behandling av svette hender.