Rumpeforming

Det er ingen tvil om at en stor og fyldig sprettrumpe fanger oppmerksomheten til så vel kvinner som menn. Med rumpefiller kan du forstørre rumpa eller korrigere asymmetri som hipdips. Hvis du drømmer om rumpa til Jen Selter, Beyoncé Knowles eller Jennifer Lopez bør du lese mer rumpeforming her!

Hva er rumpeforming?

Vanity tilbyr rumpeforming med Hyacorp body MF2 bodyfiller og Sculptra buttlift. Rumpeforming innebærer å forme og øke volumet i rumpa samt korrigere estetisk asymmetri.

Hvordan foregår behandlingen?

Først gjennomfører du en konsultasjon med kosmetisk sykepleier for å hente inn informasjon om din sykdomshistorie og hvilken form du ønsker å få på rumpa. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger og hva du bør gjøre før og etter en behandling.

Bodyfiller har større partikler sammenlignet med filler brukt til nesekorreksjon eller leppeforming. Partikkelstørrelsen gjør den tykkere, mer kompakt og mer holdbar. Kroppen både produserer og bryter ned hyaluronsyre daglig, og det er årsaken til at rumpefiller ikke er et permanent og irreversibelt inngrep.

Når behandlingen starter blir behandlingsområdet først klargjort.

Hvis du har valgt rumpeforming med bodyfiller blir en kryssbundet hyaluronsyregele injisert i det subkutane vevet i rumpa. Det er helt individuelt hvor mye filler som trengs for å oppnå ønsket resultat, men vi anbefaler å begynne med 100ml som fordeles med 50ml i hver rumpeball. Mange trenger mer enn en behandling for å oppnå ønsket volum.

Rumpeforming med Sculpta buttlift foregår ved å injisere poly-L-melkesyre i det subkutane vevet i rumpa. Dette stimulerer kroppen til å produsere kollegaen som gir mer volum til vevet. Melkesyren produseres naturlig i kroppen fra før. Sculptra er en god behandling for å tilføre mer volum til rumpa og kan hjelpe med å fylle inn bulker og cellulitter. Sculptra virker gradvis, resultatene kommer først etter ca 2-4 mnd.

Begge behandlingene varer i ca. 45 – 60 minutter. Du kan trene og sitte på rumpa som normalt etter behandling.

I enkelte tilfeller er det nødvendig med en oppfølgningstime etter ca. 2 uker for korrigering.

Hvilken effekt har behandlingene?

Hvilken volummessig effekt behandlingen har på rumpa avhenger naturlig nok av utgangspunktet, hvilket resultat du ønsker og hvor mye produkt som injiseres. De fleste trenger ca. 200 ml bodyfiller for å oppnå ønsket volum.

Etter behandlingen vil du ha større rumpe enn det som er ditt naturlige utgangspunkt uten filler. Som nevnt bryter kroppen ned hyaluronsyre gradvis, og det medfører at behandlingen ikke er et permanent inngrep. Varigheten på bodyfiller er ca. 12 – 15 måneder, men påvirkes av en rekke individuelle faktorer som metabolisme, livsstil og røyking slik at både kortere og lenger varighet kan påregnes.

Sculptra buttlift har fått FDA-godkjenning til 2 år varighet.

Har behandlingen noen bivirkninger?

Ved injeksjon av rumpefiller kan det oppstå klumper. Dette er ufarlig og filleren kan bearbeides på egenhånd ved massasje for en jevnere fordeling av produktet.

Behandlingen medfører en rekke sjeldne risikoer som: vedvarende hevelse, asymmetri, vedvarende misfarging av huden (grå, blå eller rødlig misfarging), abscesser (byller, hulrom fylt med puss), infeksjon, granulom (knuter bestående av kornet vev), overfølsomhet og lokal smerte, arrdannelse,allergiske reaksjoner med kløe, hevelse og i svært sjeldne tilfeller anafylaksi. Det kan utvikles indurasjoner (forhardninger) eller knuter ved injeksjonsstedet.

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

Prisliste per behandlingstype

Behandling:
Pris:
Tid:
Konsultasjonstime
200 Kr
30 min
Sculptra Buttlift 10 hetteglass
15000 Kr
45 min
100ml Bodyfiller
15000 Kr
45 min
Fjerne rumpefiller
2000 Kr
30 min
Bestill time

© 2019 Vanity Beauty Clinic