¨

Permanent Makeup

Fantasisk pigmenterte lepper, øyenbryn med perfekt form og en vakker eyeliner - med Permanent Makeup (PMU) kan du være sikker på at du kan gå på jobb, trene, danse hele natten og våkne opp med sminken på rett sted.


Hva er Permanent Makeup (PMU)?

PMU er en kosmetisk prosedyre hvor pigmenter tilføres i det øverste hudlaget. Ved å tilføre pigment kan man gi leppene sterkere farge, og bryn kan få en effekt av å flere og tettere hårstrå.

Behandlingen kan også brukes til å endre formen og rette opp fasongen på asymmetriske lepper og øyenbryn. I tillegg kan behandlingen også brukes for å dekke gamle strekkmerker, skjule hudsykdommer (hvite flekker etter vitiligo), uønskede arr, eller til å endre størrelse/farge på brystvorten (areola).

Behandlingen er noe ubehagelig. Vi påfører derfor rikelig med bedøvelseskrem for å redusere smerte før behandlingen begynner.

Det er vanligvis nødvendig med ett til to etterfyll ved første behandling før resultatet blir tilfredsstillende.

Hvilken effekt har behandlingen?

Selv om navnet gir uttrykk for et evigvarende resultat, er permanent makeup kun langvarig. Forventet varighet er fra 1-3 år, men det anbefales å ta en oppfriskning hvert år for å opprettholde et optimalt resultat. For å bevare resultatet lengst mulig, anbefales bruk av solstift over det pigmenterte området. Det gis dessverre ingen garanti for varighet, da dette beror på en rekke individuelle faktorer som for eksempel eksponering mot sol, peelinger mv. Rett etter behandlingen vil også fargen være veldig intens. Rett etter behandling vil fargen være veldig intens, men dette avtar med ca. 40 – 60 % innen 1 – 2 uker. Vi anbefaler at behandlingen gjennomføres en dag du ikke har andre planer.

Har behandlingen noen bivirkninger?

Etter en pmubehandling vil det behandlede området bli noe hovent ettersom behandlingen påfører vevet et mikrotraume. Hevelsen er ufarlig, og vil normalt forsvinne i løpet av noen dager. Hevelsen skyldes en akutt immunologisk respons som kan dempes med allergimedisin som Cetrizin eller Cyrtec.

I sjeldne tilfeller kan øyekatarr oppstå etter eyeliner. Etter behandling av lepper kan det forekomme utbrudd av munnsår (herpes). Herpes er et virus de fleste har i kroppen, selv om de aldri har hatt utbrudd. Ta kontakt med oss dersom du opplever ubehag, slik at vi kan følge deg opp med vår ansvarlig lege.

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
PMU Lepper
2700 kr
120 min
PMU Lepper - refill innen 3 måneder
1300 kr
90 min
PMU Lepper - refill innen 6 måneder
1600 kr
90 min
PMU Lepper - refill etter 12 måneder
1800 kr
90 min
PMU Bryn
2800 kr
120 min
PMU Bryn - refill innen 3 måneder
1400 kr
90 min
PMU Bryn - refill innen 6 måneder
1700 kr
90 min
PMU Bryn - refill etter 12 måneder
1900 kr
90 min
Powder Brows
2800 kr
120 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativerMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic