¨

Permanent Makeup

Fantasisk pigmenterte lepper, eller øyenbryn med perfekt form - med Permanent Makeup (PMU) kan du gå på jobb, trene, danse hele natten og våkne opp med sminken på rett sted.


Hva er Permanent Makeup (PMU)?

PMU er en kosmetisk prosedyre hvor pigmenter tilføres i det øverste hudlaget. Pigmentene gir leppene eller brynene sterkere farge, og bryn kan få en effekt av å ha flere og tettere hårstrå.

Behandlingen kan også endre og rette opp fasongen på leppene eller brynene, og asymmetri kan korrigeres.

Noen opplever behandlingen som litt ubehagelig, mens andre sover gjennom den. Uansett påfører vi rikelig med bedøvelseskrem for å redusere smerte før behandlingen begynner.

Alle behandlinger blir tilpasset dine ønsker, og hva som egnes best for din hud. Fasong og farge blir alltid tegnet opp på forhånd slik at du sammen med behandleren kan finne ut hva som kler deg best.

Den første behandlingen tar ca. 2 timer. Det anbefales deretter å komme på en refill nr. 1 etter 6 uker. Refill tar ca. 1,5 time, og på denne timen kan man justere noe på farge og fasong om ønskelig. I tillegg fylles områder i vevet der pigmentet ikke har festet seg ordentlig. Erfaringsvis er det vanlig med 1 - 2 refill etter første behandling for et optimalt og langvarig resultat.

Selv om navnet gir uttrykk for et evigvarende resultat, er permanent makeup kun langvarig. Forventet varighet er fra 1-5 år. De påfølgende 3 - 5 dagene etter behandling vil fargen være intens, men dette avtar med ca. 40 – 60 % i løpet av 1 uke. Vi anbefaler at behandlingen gjennomføres en dag du ikke har andre planer.

Klassiske PMU-lepper:

Vår klassiske PMU-lepper gir et mer sminket utseende en Lip Blush teknikken gir.

Klassiske PMU-bryn:

Vår klassiske PMU-bryn er en kombinasjon av skyggeleggings- og strå-teknikk. Teknikkene gir et mer sminket utseende enn Powder Brows.

Lip Blush:

Lip Blush er på lik linje med Powder Brows en mer skånsom pigmenteringsteknikk. Resultatet blir en lett dus og naturlig pigmentering på leppene, som gjerne brukes for å fremheve din naturlige leppefarge.

Powder Brows:

Powder Brows er en ny, og mer skånsom pigmenteringsteknikk for bryn. Teknikken gir brynene et pudret og fyldigere utseende på en naturlig måte.

Mer Informasjon
Read more

Bildegalleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Klassiske PMU-lepper
2700 kr
120 min
Klassiske PMU-bryn
2800 kr
120 min
Lip Blush
2700 kr
120 min
Powder Brows
2800 kr
120 min
Lepper - refill innen 3 måneder
1300 kr
90 min
Lepper - refill innen 6 måneder
1600 kr
90 min
Lepper - refill etter 12 måneder
1800 kr
90 min
Bryn - refill innen 3 måneder
1400 kr
90 min
Bryn - refill innen 6 måneder
1700 kr
90 min
Bryn - refill etter 12 måneder
1900 kr
90 min
Skjønnhetsflekk
575 kr
30 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativerMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic