¨

Tatovering av lepper

Tatovering av lepper

Dersom du ønsker deg perfekte lepper, kan tatovering av lepper være noe for deg. Med korrekt utført tatovering av lepper, kan du få den munnen du alltid har ønsket deg. Du vil da få en jevn symmetri og en riktig tilpasset farge som varer i 2-4 år.

Før behandling

Før tatovering av lepper kan settes i gang, vil konturen alltid tegnes opp på forhånd slik at du selv er med på å godkjenne fasongen. Ønsker du å forstørre leppene ved tatovering av lepper, blir konturen tegnet opp i ytterkant av leppene. Det er viktig at dette gjøres med forsiktighet slik at resultatet blir mest mulig naturlig. Det siste vi gjør er å skravere fargen inn i selve leppen, hvor resultatet vil bli en naturlig, flott og sensuell munn.

Det er vanligvis nødvendig med 2 etterfyll ved første behandling før resultatet blir tilfredsstillende. 

Har behandlingen noen bivirkninger?

Etter behandling vil det behandlede området bli noe hovent ettersom behandlingen påfører vevet et mikrotraume. Dette er en ufarlig hevelse og vil normalt forsvinne etter ett par dager. Hevelsen kan dempes med allergimedisin Cetirizin eller Zyrtec.

Etter behandling av lepper kan det forekomme utbrudd av munnsår (herpes).Herpes er et virus alle har i kroppen, selv om de faktisk aldri har hatt utbrudd.

Dersom du opplever ubehag ønsker vi at du kontakter oss, slik at vi kan følge deg opp med vår ansvarlige lege.

Priser og behandlingstider finner du på vår hjemmeside vanityclinic.no. Der finner du også en oversikt over alle behandlingene våre samt litt informasjon.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Vanity Beauty Clinic!