¨

Skånsom fettsuging av hals, hake- og kinn

Skånsom fettsuging av hals, hake- og kinn

Hals, hake- og kinn tilhører de områdene på kroppen som erfaringsmessig er vanskelig å bli kvitt uønsket fett. Dels fordi det er fåmuskler som kan trenes, i tillegg har ikke kosthold eller mosjon særlig stor innflytelse når fettlagrene som oftest ikke kommer av overvekt.

Ettersom fettsuging har vært i kontinuerlig utvikling de siste årene, sitter vi i dag med gode alternativer for deg som er plaget med uønsket fett på vanskelige områder på kroppen. Hos oss i Vanity Beauty Clinic vil du få skånsomme injeksjoner som sørger for at fettcellene slutter å lagre fett.

Få et synlig resultat på ca. 8 uker etter avsluttet behandling!

Anerkjente injeksjoner basert på solid forskning

Vi benytter oss av Pluryal Bodycontour, Pluryal Facecontour og Belkyra som betraktes som svært skånsomme alternativer for tradisjonell fettsuging med smerter og sykmelding. Som oftest vil du få en hevelse i ca. 3dager, men der stopper også ubehaget. 

Slik fungerer det i praksis

Fettfjerning med Pluryal Facecontour eller Belkyra innebærer at små injeksjoner med fettoppløsende virkestoff injiseres i uønsket fettet under haken.

Pluryal Bodycontour fungerer på samme måte som Facecontour ogBelkyra, men injiseres i det området med uønsket fett på kroppen som ønskes behandlet. Bodyconturer behandlingen inkluderer mer produkt enn ved behandling av uønsket fett i dobbelthaker.

Vår klinikk holder til på Riddervolds Plass i Oslo og vi kan med stolthet vise til en bred kundekrets med fornøyde kunder.

Vi anbefaler deg å ta kontakt dersom du ønsker å bli kvitt uønsket fett på hals, hake- eller kinn!