¨

Rynker mellom øyenbryn

Rynker mellom øyenbryn

Rynker mellom øyenbryn, ofte kalt sinnarynker, er en svært vanlig form for rynke som de fleste eldre mennesker har. Det ikke alle er klar over, er at det også er en svært vanlig rynke for yngre også. Slik alle rynker fungerer, blir også rynker mellom øyenbryn dypere og synlige over tid.

Rynker mellom øyenbryn er et resultat av flere faktorer, blant annet hodepine, bekymring, sinne, dårlig syn, mysing, mye jobbing foran PC eller gener. Det er med andre ord ikke rart at rynker mellom øyenbrynene er en så vanlig form for rynke.

Bli kvitt rynker mellom øynene på 1-2-3

Likevel er rynker mellom øyenbryn noe de fleste ikke ønsker, og man vil dermed gjerne fjerne de på et vis. Flere kjenner seg nok igjen å forsøke å fjerne rynkene ved bruk av dyre kremer uten noe resultat. I media blir man vist reklamer av mennesker med plettfri hud som hevder de tar i bruk den og den kremen for å oppnå ønsket resultat, men dette er dessverre ren markedsmanipulasjon.

Det er både mer effektivt og rimeligere over sikt å heller investere i en ordentlig og effektiv behandling.

Hos Vanity Beauty Clinic tar vi i bruk medisinsk Botox og injiserer dette forsiktig for å fjerne uønsket rynker mellom øyenbryn. Dette er en trygg og effektiv behandling som gir de resultatene kunden er ute etter.