¨

Profesjonell Botox-behandling med effekt

Profesjonell Botox-behandling med effekt

I Vanity Beauty Clinic tilbyr vi flere typer botox-behandlinger, slik at du kan føle deg vel igjen på 1-2-3. En Botox-behandlinger et enkelt inngrep som tar bare mellom 15-30 minutter, og du kan enkelt rekke en behandling i lunsjpausen.

Botox-behandlinger blir ofte sett på som kun et kosmetisk inngrep, men det mange ikke er klar over er at det har også flere helbredende årsaker. Ved Botox-behandling kan vi korrigere alt fra røykelinjer, marionettlinjer og gummysmile, men også mer helsedrevne plager som migrene og overdreven svette.

Med fokus på deg

I Vanity Beauty Clinic har vi lang erfaring med Botox-behandlinger, og kommer gjerne med råd og tips. For oss er det viktigst å gi resultater som kunden er selv fornøyd med. Vi hører på våre pasienters ønsker, og forbereder en Botox-behandling ut fra dette.

Føler du en Botox-behandling er noe for deg, er det bare å ta en titt på vårt utvalg av behandlinger på vår nettside under «behandlinger». Her finner du prisliste på de forskjellige Botox-behandlingene og du kan også enkelt bestille time på nett.

Ikke nøl med å kontakte oss på mail eller telefon om det er noe du lurer på om våre Botox-behandlinger eller andre type behandlinger.

Vi er mer enn villige til å gi deg den infoen du trenger!