¨

Permanent makeup for øyebryn

Permanent makeup for øyebryn

Permanent makeup bryn er perfekt formet og fremhever ikke bare øynene, de kan også gi ansiktet et naturlig løft som vil gi deg et mer ungdommelig utseende. Med permanent makeup bryn våkner du hver dag men bryn som er ferdig fikset. Permanent makeup kan også brukes for å skjule hudsykdommer(hvite flekker etter vitiligo),uønskede arr eller lignende.

Vi i Vanity Beauty Clinic utfører permanent makeup for øyebryn med høy kvalitet!

Hvem passer det for?

Permanent makeup bryn passer for både kvinner og menn over 18 år. De fleste som kommer til oss som ønsker permanent makeup på øyenbryn, vil rett og slett ha en enklere hverdag med naturlig formende bryn. Du slipper og sminke dem, da de har lite eller manglende hårvekst, mangler hår på grunn av sykdom eller ulykke eller har hakk eller asymmetriske bryn som de ønsker å få rettet på.

Hvordan foregår behandlingen?

Når vi skal starte behandlingen vil du få påført en bedøvelseskrem som skal virke i ca. 25 minutter.Deretter vil vi tegne opp konturene i brynene med blyant. Dette er fordi du skal kunne godkjenne at de blir slik du ønsker. Deretter vil vi se på fargealternativer, og velger den fargen som passer deg best.

Rett etter behandlingen vil også fargen være veldig intens, men dette vil avta med ca. 40-60% innen 1-2uker.

Permanent makeup kan som regel fjernes med laser.

Prisene våre på permanent makeup finner du på vår hjemmeside vanityclinic.no, du kan også kontakte oss dersom du har spørsmål rundt behandlingen.

Vi håper på å se deg på vår klinikk i Oslo sentrum - Velkommen!