¨

Permanent makeup for lepper

Permanent makeup for lepper

Permanent makeup lepper er ideelt for deg som ønsker en flatterende fremheving,korrigering av symmetri, utjevne fargen eller forstørring av leppene.

Vi i Vanity Beauty Clinic har et bredt utvalg av farger dersom du vurderer permanent makeup for lepper. Varigheten vil være fra 2-4 år. Med permanent makeup kan du få den flotte munnen du alltid har ønsket deg.

Før behandling

Det vil bli tegnet opp en kontur på forhånd og du er selv med på å velge farge på leppene.Dersom du ønsker å forstørre leppene blir konturen opptegnet i ytterkant av leppene. Rett etter behandling vil leppene se sterk ut i fargen, men inntil 10 dager er fargen redusert med 40-60 prosent, og vil fremstå naturlig og flotte.

Etter behandling

Permanent makeup vil være som et sår etter behandlingen, og skal derfor behandles deretter for å unngå komplikasjoner og bivirkninger. Det er viktig at du behandler det forsiktig. Det er sjelden man opplever bivirkninger, men det kan forekomme.

Du vil få etterbehandlingsråd på klinikken som er viktig og følge. Dette er blant annet unngå sol/solarium i 4 uker etter behandling. Badstu og basseng må unngås i 10 dager. Unngå å få skorpene våte, så helst ikke få vann på det behandlede området de første 10 dager.

Når du skal rense ansiktet bør du bruke en bomulls pad og unngå det behandlede området. Det er viktig at du ikke piller på skorpene. Ikke gni eller klø på det behandlede området. Unngå bruk av kremer, vaselin eller oljer de første 20 dager. Unngå moderat og hard trening i 2 uker etter behandling.