¨

Permanent makeup eyeliner

Permanent makeup eyeliner

Dersom du ønsker en vakker eyeliner som du kan stole like mye på, uavhengig situasjon og tidspunkt på døgnet - er permanent eyeliner noe for deg!

Hos oss i Vanity Beauty Clinic vil du få eyeliner som får deg til å se flere år yngre ut når de blir innrammet og definerte.

Erfaringsmessig kan eyeliner ha en varighet på 2-4 år. Permanent makeup eyeliner passer for begge kjønn i alle aldre. Vi vil sammen med deg velge farge som passer best for din hud og personlighet. Du kan fint gå på jobb etterbehandlingen.

Myter om eyeliner

Mange tror at øynene virker mindre av en strek langs øyets nedre kant. Dette stemmer ikke dersom det er perfekt utført. Da vil øyet virke mer åpent, større og vakrere. De fleste øyne vil se godt ut med fremhevet kontur langs øvre og nedre vippekant. Strekens form vil også bli individuelt tilpasset.

Velg et sted som har erfaring

Det er mange klinikker som utfører permanent makeup, men det er ikke alle som gir et like godt resultat. Vi har hatt kunder som har kommet for å rette opp eyeliner som er mislykket. I blant klarer vi å rette opp feilen, mens andre ganger er det dessverre lite vi kan gjøre. Det er derfor viktig at du velger en salong som har god erfaring med dette.

Ønsker du mer informasjon om dette er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Vanity Beauty Clinic for en konsultasjonstime.