¨

Permanent hårfjerning i ansiktet

Permanent hårfjerning i ansiktet

Mange kvinner er plaget med uønsket hårvekst i ansiktet. Siden ansiktet alltid er synlig, oppleves det også som svært sjenerende. De siste årene har teknologien utviklet seg enormt, og i dag har vi mange forskjellige metoder å fjerne uønsket hår i ansiktet.

Vi i Vanity Beauty Clinic tilbyr hårfjerning med Soprano Ice Titanium som anses for å være Rolls Royce innen laserhårfjerning. Denne inneholder tre hoder i ett (Alexandrite, Diode og N-yag). Den er supereffektiv, og prosessen med hårfjerning går betydelig raskere enn noen annen laser på markedet for langvarig hårfjerning.

Vi er en klinikk som baserer våre behandlinger på erfaring og kunnskap. Nettopp for å gi deg best mulig resultat av din behandling.

Er behandlingen ubehagelig?

Laseren har et innebygget kjølesystem som reduserer ubehag. Det er normalt å bli rød og øm i huden etter behandling, men dette er forbigående.

Det er viktig å unngå sterk sol på behandlet område i 2 uker før behandling og 2 uker etter behandling. Selvbruning skal heller ikke benyttes på området den siste uken før behandling. 

Med tanke på at hormonpåvirkning medfører til kontinuerlig hårvekst,anbefaler vi i Vanity Beauty Clinic laserbehandling når dette sørger for et så godt som permanent resultat.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke vår klinikk på Riddervolds plass i Oslo, rett bak Slottet!