¨

Permanent hårfjerning for lyse hår

Permanent hårfjerning for lyse hår

Erfaringsmessig er laserbehandling den mest effektive metoden å ta i bruk for å fjerne uønsket hårvekst på kroppen. Laseren sørger for et permanent resultat, men mange blir fortsatt overrasket over at rødlig, grå- og lyse hår er vanskeligere å fjerne enn eksempelvis mørk hårfarge. Årsaken er at laserstrålen tiltrekkes til pigmentene i hårsekken, noe lyse hårfarger savner.

Vanity Beauty Clinic tilbyr hårfjerning med DL900 Diodelaser samt den effektive Alexandrite GentleLASE laseren som regnes for å være en av de mest effektive laserne for langvarig hårfjerning. For oss er det helt uproblematisk å behandle lyst hår. Som oftest vil det kreve noen flere behandlinger sammenlignet med mørkere hårfarger, men resultatet blir det samme.

Gjør det vondt å fjerne lyse hår?

Behandlingen med våre lasere har et innebygget kjølesystem som reduserer ubehag. Det er normalt å bli rød og øm i huden etter behandling, men dette er forbigående.

Det er viktig å unngå sterk sol på behandlet område i 2 uker før behandling og 2 uker etter behandling. Selvbruning skal heller ikke benyttes på området den siste uken før behandling.

Vanity Beauty Clinic AS er en profesjonell skjønnhetsklinikk som kun tilbyr effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet, og vår visjon er at du som kunde skal føle at vi oppfyller dine ønsker på en trygg og god måte.

Besøk vårt lyse og moderne klinikk sentralt i Oslo sentrum på Holbergs plass!