¨

Perfekt eyeliner hver dag

Perfekt eyeliner hver dag

Eyelinerer et kosmetisk middel og benyttes for å definere øynene dine slik at det kan skapes en rekke estetiske effekter. Eyeliner brukes rundt konturene av øyet. Om du har vanskeligheter for å få lagt eyelineren selv, finnes det også mulighet for å tatovere på en permanent eyeliner. Du vil da ha en perfekt eyeliner hver dag!

Dersom du ønsker en permanent eyeliner er det lurt og sjekke nøye ut hvem man velger å gå til, slik at du får et resultat som vil se naturlig ut. Velger du permanent makeup anbefales det og friske dette opp igjen 1-1,5 år for å bevare det gode resultatet.

Forskjellen mellom eyeliner og permanent makeup

Mange sammenligner permanent makeup med en vanlig tatovering, dette fordi teknikken er den samme. Allikevel er det en forskjell når permanent makeup ikke går like dypt ned i huden, og det er enklere å fjerne enn vanlig tatovering.  

Er det vondt med permanent makeup?

Det er mange som vegrer seg for å ta permanent makeup når de tror behandlingen medbringer smerte, slik gjerne tradisjonell tatovering gjør. Når nålen ikke går like dypt i huden, blir heller ikke huden like utsatt. På den måten er det lite smerte i forbindelse med eyeliner og permanent makeup. Vi benytter bedøvelseskrem som blir lagt på før behandlingen, men som også blir påført under selve behandlingen for en mest mulig behagelig opplevelse for deg som kunde. 

Permanent makeup utføres også på andre steder enn eyeliner. Du kan for eksempel velge å tatovere leppene, øyenbrynene eller noe så enkelt som fregner eller en liten skjønnhetsflekk. Dersom du ønsker permanent makeup, er det bare og ta kontakt med oss i Vanity Beauty Clinic.

Velkommen til oss!