¨

Bli kvitt tannkjøttsmil med botox!

Bli kvitt tannkjøttsmil med botox!

Det finnes ingen fasit for hvordan et smil skal være når faktorer som personlighet spiller stor rolle. Allikevel er det mange som føler negativ påvirkning i hverdagen på grunn av tannkjøttsmil. I slike situasjoner handler det om å ta både smilet og selvfølelsen tilbake. Og heldigvis krever det ikke avanserte inngrep.

Hvorfor har du tannkjøttsmil?

Tannkjøttsmil er den medisinsk fagbeskrivelsen på en situasjon når mye av tannkjøttet er synlig når du smiler eller ler. Grunnen til dette er en overspent muskel som trekker overleppen opp og innover. Det er rett og slett en “overaktiv muskel”. For mange betyr dette også at selve overleppen blir mye smalere enn den egentlig er. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over? Vi opplever stadig at kunder som kommer inn med dette problemet har følt på en skjemmelse over smilet sitt. Flere har gjort det til en vane å dekke over munnen sin når de smiler eller ler og ønsker en løsning for å slippe å gjøre det.

Lett å behandle

Hos oss i Vanity Beauty Clinic vil du kunne redusere mengden av synlig tannkjøtt ved hjelp av enkel, men effektiv og skånsom behandling. Under behandlingen blir det injisert botox med en svært liten nål. Injeksjonene skjer rundt den aktive muskelen, og det er som regel ikke snakk om mer enn 2-3 stikk. Injeksjonen som blir gjort hemmer deretter musklene som trekker leppene oppover, slik at de senker seg.

God effekt av å behandle gummysmile med botox

Så fort musklene i overleppen begynner å hvile, vil du også se effekten av behandlingen. Dette kan ta 3-5 dager før det begynner å få en virkning, og ytterligere 10-14 dager før du faktisk ser resultatet. Du må derfor forberedt på å ikke få se det endelige resultatet av ditt reduserte gummy smile med en gang. Vi benytter oss av Botox siden dette er en metode som er godt forsket på og dokumentert. I tillegg kvalifiserer den våre kriterier når behandlingen er så godt som smertefri og du vil ikke behøve sykmelding for å gjennomføre behandlingen. Siden Botox gradvis mister sin effekt, er ikke dette en permanent behandling. Normalt vil effekten av behandlingen vare fra ca. 4-6 måneder. Etterhvert som du kommer for nye injiseringer, vil du merke at effekten stadig blir lengre.

Etter behandling

Etter behandlingen av gummy smile med botox skal det være svært få bivirkninger. Likevel opplever noen å få mindre blåmerker eller noen ujevnheter rett etter behandling (disse avtar).

Vanity Beauty Clinic AS er en profesjonell skjønnhetsklinikk som kun tilbyr effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet. Vår visjon er at du som kunde skal føle at vi oppfyller dine ønsker på en trygg og god måte.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål i forbindelse med reduksjon av synlig tannkjøtt når man smiler. Vi forstår du er ukjent med situasjonen og ønsker å bistå deg med god informasjon rundt behandlingen.