¨
Ønsker du å redusere gummysmile?

Ønsker du å redusere gummysmile?

Det finnes ingen fasit for hvordan et smil skal være når faktorer som personlighet spiller stor rolle. Allikevel er det mange som føler negativ påvirkning i hverdagen på grunn av gummysmile. I slike situasjoner handler det om å ta både smilet og selvfølelsen tilbake. Og heldigvis krever det ikke avanserte inngrep når gummysmile kommer av overaktive muskler i overleppen.

Hos oss i Vanity Beauty Clinic vil du kunne redusere ditt gummysmile ved hjelp av enkel, men effektiv og skånsom behandling. Så fort musklene i overleppen begynner å hvile, vil du også se effekten av behandlingen. Vi benytter oss av Botox når metoden er godt forsket og dokumentert. I tillegg kvalifiserer den våre kriterier når behandlingen er så godt som smertefri og du vil ikke behøve sykmelding for å gjennomføre behandlingen. Normalt vil effekten av behandlingen vare fra ca. 4-6 måneder.

Vanity Beauty Clinic AS er en profesjonell skjønnhetsklinikk som kun tilbyr effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet. Vår visjon er at du som kunde skal føle at vi oppfyller dine ønsker på en trygg og god måte.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål i forbindelse med reduksjon av gummysmile. Vi forstår du er ukjent med situasjonen og ønsker å bistå deg med god informasjon rundt behandlingen.