¨

Medisinsk Botox kommer fra naturen

Medisinsk Botox kommer fra naturen

I Vanity Beauty Clinic behandler vi alle slags plager ved bruk av medisinsk Botox av høy kvalitet. Vi er opptatt av at våre kunder skal få gode, synlige resultater, samtidig som de føler seg trygge i våre hender.

Medisinsk Botox er merkenavnet på Botulinum Toxinet. Dette blir produsert av bakterien Clostridium Botulinum, som finnes i mange naturlige miljøer. Medisinsk Botox kan du blant annet finne i jord, innsjøer og skog. Man injiserer denne medisinske Botoxen i svært små doser for å oppnå det resultatet man er ute etter.

Medisinsk Botox er dermed ikke farlig, og kroppen kvitter seg med Botoxen over tid på naturlig vis.

Medisinsk Botox fikser varierende problemer

Ved bruk av medisinsk Botox kan man blant annet behandle uønsket rynker, gummysmile og babyrynker, men også mer helsedrevne plager som overdreven svetting og migrene.

Medisinsk Botox er med andre ord et underverk fra naturen, og vi i Vanity Beauty Clinic er stolte av å kunne tilby denne typen behandling. Vi er nøye i vårt arbeid, og har stor respekt for kvalitetene til medisinsk Botox.

Lurer du på noe angående medisinsk Botox og dens oppbygning eller kvaliteter, er det bare å kontakte oss i Vanity Beauty Clinic på mail eller telefon.