¨

Mange fordeler med permanent makeup

Mange fordeler med permanent makeup

Ønsker du å våkne om morgenen og se fresh ut uten å sminke deg?

Da kan permanent makeup være noe for deg!  
Med permanent makeup vil du kunne se våken og opplagt ut 24 timer i døgnet.

Vi i Vanity Beauty Clinic utfører permanent makeup. Noe av det du kan velge i er eyeliner, øyenbryn eller vakre røde lepper. Med permanent makeup kan du være helt sikker på at du kan gå på jobb, trening, danse hele natten og fortsatt være sikker på at sminken er på rett sted.

Har behandlingen noen bivirkninger?

Det behandlede området vil bli noe hovent ettersom en PMU- behandling påfører vevet et mikrotraume. Dette er ingen farlig hevelse og den vil normalt forsvinne i løpet av bare noen dager.

I svært sjeldne tilfeller kan det oppstå øyekatarr etter permanent makeup. Eller at det kan forekomme utbrudd av munnsår etter behandling av lepper. Dersom dette skulle skje er det bare og kontakte oss og vi vil følge deg opp med vår ansvarlige lege.

Etter behandling av PMU

Deter viktig å være forsiktig den første uken etter behandlingen. Du bør unngå sterk svetting, varm sauna, svømmebasseng, jacuzzi og sol/solarium. Det vil også danne seg en skorpe på det behandlede området, som gradvis vil løsne og falle av av seg selv. Når skorpen faller av vil du se at fargen er lysere,faktisk så minsker fargen mellom 20-60 prosent. Det er også viktig at du ikke piller av skorpen.

Har du flere spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!