¨

Leppeforming

Leppeforming

Hos oss kan du utføre leppeforming. Leppeforming kan du gjøre med filler. Forskning viser til at store lepper er attraktivt. Det som brukes i forbindelse med leppeforming injiseres det hyaluronsyregele i leppene. Du kan da øke volumet i leppene eller korrigere skjevheter og asymmetri. 

Hva er hyaluronsyre?

Deter en mukopolysakkarid som eksisterer naturlig i deler av kroppen. Hyaluronsyre har en veldig god evne til å binde vann og som bidrar til et støtdempende fyllmateriale. Leppefiller er ikke et permanent og irreversibelt inngrep da kroppen bryter ned hyaluronsyre daglig.

Hvordan foregår en behandling?

Kunden vil bli påført en bedøvelseskrem som skal virke i 10-15 minutter før behandlingen. Dette for å gjøre leppene numne slik at behandlingen blir mindre smertefri. Du vil deretter gjennomføre en samtale med kosmetisk sykepleier før selve behandlingen. Dette for å hente inn informasjon om din sykdomshistorie og hvordan du ønsker at leppene dine skal se ut.

Du vil også få informasjon om påregnelige bivirkninger og hva du bør gjøre etterbehandling. Deretter er det klart for å starte behandlingen.

Selve behandlingen vil ikke ta mer enn 30 minutter. Vi tilbyr også oppfølgingstime 2 uker etter behandling om du ønsker korrigeringer.

Varigheten av behandlingen vil vare i ca. 6 måneder. De fleste trenger også 1ml eller litt mer for å oppnå ønsket resultat.

Kan man få bivirkninger av behandlingen?

Da man injiserer leppefiller kan det oppstå klumper. Dette er helt ufarlig og kan lett bearbeides på egenhånd ved å massere dem for å få en jevnere fordeling av produktet i leppenes hulrom.