¨

Injeksjoner som fjerner smilerynker

Injeksjoner som fjerner smilerynker

Smilerynker har masse sjarm, allikevel er det mange mennesker på forskjellig grunnlag, som ønsker å fjerne smilerynkene. Smilerynker oppstår oftere for de som smiler med øynene siden øynene trekker seg sammen. Allikevel er det kun enkle injeksjoner som skal til for å fjerne smilerynkene dine.

Hos oss i Vanity Beauty Clinic vil du få profesjonell behandling som fjerner smilerynkene dine, enkelt og smertefritt.

Hva skjer etter muskelavslappende middel?

Mange tror man ikke kan smile med øynene etter behandlingen, men ved rett behandling blir dette kun en myte. Muskelavslappende injeksjoner er en perfekt behandling mot dynamiske rynker på grunn av at de får musklene i huden til å slappe av slik at du ikke utvikler nye eller dypere rynker i huden din.

Som oftest vil effekten vare ca. 4 måneder.

Filler-injeksjoner

Fillere kan være en annen god løsning som glatter ut rynker og linjer, delvis eller helt. Fillere er en behandling som gir huden fukt i dybden og forbedrer kvaliteten i huden. I tillegg får du en naturlig glød ved hyaluronsyre.

Ønsker du å supplere forskjellige behandlinger så hjelper vi deg med dette og finner den beste løsningen for deg. Kom gjerne innom oss for en konsultasjon og vi vil finne en løsning sammen.

Velkommen til oss!