¨

Hvordan vise mindre tannkjøtt når jeg smiler?

Smilet vårt er en personlig eiendel og det er mange personlige faktorer som er med på å forme et godt smil. Allikevel er det mange mennesker som ikke er fornøyd med sitt eget smil når de føler de viser mye tannkjøtt (gummysmile). Selv hvor alvorlig du føler det er, er løsningen allikevel svært enkel.

Som oftest oppstår dette problemet når det er overaktive muskler i overleppen.Ved hjelp av enkle injiseringer med Botox vil nerveimpulsen som styrer overleppen hemmes, slik at musklene hviler. I løpet av kort tid vil tannkjøttet bli mindre synlig når du smiler. 

Normalt vil effekten av behandlingen vare i ca.4-6 måneder. 

Med deg som pasient i fokus

For oss som klinikk er det viktig at du som pasient føler deg komfortabel i forkant, underveis og i etterkant avBotox-behandlingen. Vi ønsker å informere deg om prosedyren og er svært opptatte av perfekte resultater. 

Vanity Beauty Clinic AS er en profesjonell skjønnhetsklinikk som kun tilbyr effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet. Vår visjon er at du som kunde skal føle at vi oppfyller dine ønsker på en trygg og god måte. 

Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap dersom du ønsker å se nærmere på hvordan du kan vise mindre tannkjøtt når du smiler. Kontakt oss idag for en uforpliktende samtale!