¨
Hvor mye koster behandlinger med Botox?

Hvor mye koster behandlinger med Botox?

Det er åpenbart at mange nordmenn er nysgjerrige på nettopp prisen i forbindelse med behandlinger med Botox. Dette er helt normalt når prisene varierer fra klinikk til klinikk. Samtidig kan det være vanskelig å bedømme deres kvalitet. Pris blir derfor en indikator.

Allikevel er det ofte ikke den dyreste klinikken som er best. Det er verdt å vite at det kreves årlig autorisasjonsbevis for å kunne utføre behandlinger med Botox i Norge. Samtidig er Botox en velkjent behandlingsform - de beste klinikken har mange gode referanser.

Erfaringsmessig er prisen for behandling med Botox varierende og type behandling avgjør den endelige prisen.

Kosmetiske Botox- behandlinger

For kosmetiske behandlinger med Botox starter prisen på rundt 2.000 kroner, men det kan fort bli kostende så mye som 5.000 - 6.000 kroner, avhengig av mengden Botox som kreves, samt hvor mange områder i ansiktet som skal behandles.

Medisinske Botox- behandlinger

Medisinsk Botox vil ofte koste mer, spesielt Botox mot overdreven svette. Heldigvis kan man i mange tilfeller få offentlig støtte til denne typen behandling.

Vi anbefaler deg å besøke vår klinikk sentralt i Oslo for en uforpliktende konsultasjon, slik at vi kan estimere den nøyaktige prisen på Botox- behandling for deg.