¨

Hvor mye koster behandlinger med Botox?

Hvor mye koster behandlinger med Botox?

Botox har med tiden blitt mindre “tabu”, og flere får også stadig opp øynene for behandling med botox. Det er ikke så rart da dette er en behandling som kan brukes for flere formål. I tillegg til å kunne hjelpe med rynker, smilerynker, furer i panna, sinnarynken og andre såkalte fine linjer, er også botox effektivt for behandling mot muskelspasmer, migrene, overdreven svette og gummy-smile (tannkjøttsmil). Du kan lese mer om behandling av tannkjøttsmil her.

Prisen på botox varierer

Ettersom det finnes mange ulike behandlingsmetoder for bruk av botox, betyr det også at prisene kan variere. Som regel bruker de fleste behandlinger med botox svært små doser. Men om du skal håndtere muskelspasmer er det klart at det vil kreve mer enn en sinnarynke. Likevel kan du alltid være sikker på at du får verdi for pengene. Behandling med botox er svært effektivt ettersom det har en direkte effekt på området som behandles. Resultatet av behandlingen merkes etter noen dager, og full effekt oppnås etter ca. 14 dager.

I forbindelse med at det finnes mange klinikker der ute som tilbyr behandling med botox, er det naturlig at flere har spørsmål rundt prisen. Du er kanskje nysgjerrig selv? Det som er viktig å huske er at prisen på slike behandlinger ikke nødvendigvis betyr at en klinikk er bedre enn den andre. Før du bestemmer deg for å gå til den dyreste klinikken du kan finne er det kritisk at klinikken også har autorisert helsepersonell med kompetanse til å utføre slike behandlinger. Behandlingen forutsetter en individuell ordinering fra vår ansvarlige lege. Ordineringen varer 1 år.

Erfaringsmessig er prisen for behandling med Botox varierende og type behandling avgjør den endelige prisen.

Holder du til i Oslo og kunne tenkt deg en botox behandling? Bestill time hos oss i dag!

Pris på kosmetiske Botox- behandlinger

For kosmetiske behandlinger med Botox starter prisen på rundt 2.000 kroner, men det kan komme opp i 5.000 - 6.000 kroner. Prisen henger ofte sammen med mengden produkt som er nødvendig, og hvilket resultat man er ute etter. Noen ønsker fullstendig lammelse, mens andre bare ønsker å at muskelen skal svekkes. Våre behandlere innretter seg etter dine ønsker.

Medisinske Botox- behandlinger er noe dyrere

Medisinsk Botox vil ofte koste mer, spesielt Botox mot overdreven svette. Heldigvis kan man i mange tilfeller få offentlig støtte til denne typen behandling.

Vi anbefaler deg å besøke vår klinikk sentralt i Oslo for en uforpliktende konsultasjon, slik at vi kan estimere den nøyaktige prisen på Botox- behandling for deg.