¨

Fettsuging beregnet for hofter og lår

Fettsuging beregnet for hofter og lår

Lokale fettansamlinger samles på ulike kroppsdeler og kan gi en uharmonisk kroppsfigur. Ofte påvirkes disse lokale fettansamlingene lite av trening og sunt kosthold og det kan derfor være ønskelig med lokal fettfjerning. Hofter og lår er definitivt i denne kategorien.

Hos oss i Vanity Beauty Clinic sørger vi for å fjerne fettansamlinger på dine problemområder på en skånsom måte, og som sørger for at kroppen ikke lager nye fettceller.

Det er viktig å vite at våre behandlinger ikke benyttes for deg som søker alternativer for slankekur eller vektreduksjon.

Tradisjonelle problemområder for hofter og lår

Hoftefett og ujevnheter i huden

Hoftefett skyldes ikke alltid overvekt når huden på hoftene har en tendens til å trekke seg sammen og skape ujevnheter i huden.

På innsiden av lårene

Siden huden som regel er tynn og innsidene av lårene ofte er i kontakt med hverandre kan både irritasjon og eksem oppstå. Samtidig kan fettansamlinger være til sjenanse.

Utsiden av lårene

Erfaringsmessig er fettansamling øverst på utsiden av låret og bakover mot seteregionen det vanligste stedet man behandler med fettsuging. Vi benytter oss av kryolipolyse, Facecontour, Bodycontour eller Belkyra for å fjerne plagsomt fett på spesifikke områder på hofter og lår.  

Våre behandlinger vil medføre en hevelse i området i ca. 3 dager.Resultatet av behandlingen vil først være synlig ca. 8 uker etter avsluttet behandling.

Dersom du er plaget med uønsket fett på andre vanskelige områder i hoft- og lår regionen anbefaler vi å ta kontakt med oss i Vanity Beauty Clinic!

Hos oss vil du bli møtt av et profesjonelt helsepersonell med lang erfaring!